Alföldi blog

Korbely György blogja

2016. ápr 01.

Megnyugodhat a német médiapiac, tréfa volt a Beol.de

írta: korbelygyorgy
Megnyugodhat a német médiapiac, tréfa volt a Beol.de

merkel1.gif

Természetesen csak áprilisi tréfácska volt az előző posztban felvázolt fiktív médiaterjeszkedés , melyet az olvasók nagy része ekként is kezelt, legalábbis a reakciók szerint. Természetesen a Mediaworks nem akar Németországban tevékenykedni (vagy legalábbis nem tudok róla), s ha ezt tenné, nem a Beolt tenné meg zászlóshajónak (pedig a Berlin Online nem is hangozna rosszul - bevallom, erre nem is gondoltam tegnap, a Facebookon Fidusz barátom fejtette meg ezt a lehetőséget :)), s ha véletlenül mégis, biztosan nem engem bíznának meg a feladattal.

Azonban néhány tucatnyi embernek tetszett a dolog, ezt Mark Zuckerberg rendszerében a tudomásomra is hozták, így máris megérte az április elsejei vicceskedés.

Tovább Szólj hozzá

deutschland beol április 1

2016. ápr 01.

Napokon belül indul a Beol.de - Das Beol punkt de kommt

írta: korbelygyorgy
Napokon belül indul a Beol.de - Das Beol punkt de kommt

Németország felé terjeszkedik az Axel Springer magyarországi megyei lapjait megszerző osztrák médiacég. Ennek jegyében 2016 áprilisában beindul a Beol.de hírportál - tájékoztattak a céghez közel áll források.

A korábbi Axel Springer Network első hírportálja 12 évvel ezelőtt indult, s mára nem csak a regionális piac meghatározó online hírforrása. Ezért gondolták úgy a tulajdonos osztrák Mediaworks vezetői, hogy afféle trójai falóként ezt a márkát vetik be a németországi terjeszkedéshez.

A Beol.de első körben a Németországban élő magyarokat célozza, számukra nyújt hasznos tanácsokat a beilleszkedéshez, munkavállaláshoz, a szabadidő hasznos eltöltéséhez, mindamellett tematikus, a mindennapokhoz szükséges hazai ...

Tovább Szólj hozzá

deutschland beol

süti beállítások módosítása