2003. aug 03.

írta: korbelygyorgy

A blog első visszhangja a "mainstream" médiában :-)

"Kisvárosi blogozás

 Orosháza egész tűrhető hely lehet, ha egy olyan fazon mint a Korbely Gyuri érdemesnek tartja, hogy naplót vezessen róla. Persze olvasgatva a Kisvárosi Webnaplót szilárd meggyőződésünk, hogy minderről a kutyák tehetnek.

 Az orosháziak szerintem még nincsennek igazán tisztában azzal, hogy valami kultúrtörténeti izé, vagy valami hasonló kezd alakulgatni a neten, ami néhány száz év múlva helytörténészek kutatási bázisa lesz, és feltehetően hivatkozni fognak majd rá, ha majd a XXI. század eleji Orosháza hangulatát idézgetik.

 Korbely Gyuri elviszi sétáltatni a kutyáit és rögtön eszébe jut néhány magvas gondolat az állatkínzásról, vagy ha nem jut eszébe magvas gondolat, akkor meg betesz egy képet magáról meg a kutyáiról, ami azoknak is érdekes akik nem ismerik, merthogy akkor nem őt nézik hanem a kutyákat, márpedig azt tudjuk, hogy kiskutya meg kisgyerek mindig siker. Persze könnyű annak, akinek olyan kutyája van, akit lehet sétáltatni. Az enyémet például nem lehet, mert ha kiengedem az udvarról se perc alatt eltűnik. Próbáltunk már mindent de egyszerűen nem tűri se a mentális se a fizikális kötöttségeket, így a Kormi (ami többek szerint macska név) mellé állandó jelzőként megkapta a Hudini nevet is. Szóval jó ez a kis blog, amit a Korbely összerakott, az embernek eszébe jut, hogy csinál egyet, de az már nem lenne olyan eredeti, meg különben sincs sétáltatható kutyája.

-kagy-"

Forrás: Keleten

Szólj hozzá