Alföldi blog

Korbely György blogja

2005. jan 02.

írta: korbelygyorgy

Jó reggelt, Mónika...

Lamperth szigorítaná a petárdázási rendeletet
Szigorítani akarja a petárdázásra vonatkozó kormányrendeletet belügyminiszter.
Lamperth Mónika utasította a tárca illetékes szakembereit, hogy dolgozzanak ki javaslatokat az érvényes kormányrendelet szigorítására, mivel a legutóbbi két szilveszteren sokan nem tartották be a rendeletet, elszaporodtak a petárdabalesetek, tűzesetek.
Tovább Szólj hozzá

2005. jan 02.

írta: korbelygyorgy

Valami okból ma szinte egész nap nem volt net, szerencsére olyan munkáim voltak, amik ezt nem is igényelték.  A mai már ugyanis olyan felemás nap volt, egy kis munka, egy kis pihenés. Befejeztem például a Lovasi-interjú írott változatát,  rádiós hangmunkákkal bajlódtam, de csak light-osan, hogy reggel újult erővel vágjak bele az új évbe. Régen ez a lelkes belevágás jobban ment, most mintha fásultabb lennék...
Tovább Szólj hozzá

2005. jan 01.

írta: korbelygyorgy

A buli jó volt, ez itt a képen a Bikini, de a legnagyobb dicséret az előzenekarokat illeti. Krisztiánék (First) például egész jó Chumbawamba- és Tankcsapda- interpretációkkal kápráztatták el az ehhez egyáltalán nem szokott nagyérdeműt, amely egyébként rájött, hogy szereti ezt a fajta zenét is és jól érezte magát. Vita kedvesemmel: meddig kell kiszolgálni a közízlést. Ő azt mondja: ki kell. Én azt mondom: csak csínjával. Például egy nyilvános kivégzésre is lenne igény, mégsincs. Egyébként jó kis pörgés volt, végignéztük a Bikinit is, sőt nagyon nagy emberekkel kívántunk egymásnak buékot azonnal, az első percekben, jattoltunk például a polgival és az alpolgival is.
Tovább Szólj hozzá

süti beállítások módosítása