Alföldi blog

Korbely György blogja

2005. dec 24.

Karácsony 2005

írta: korbelygyorgy
Karácsony 2005



Kedves Barátaink!

Az elmúlt napokban számos kedves jókívánság érkezett sms-en, e-mailben, e-képeslapon és hagyományos postai úton, melyeket ezúton is nagy tisztelettel köszönünk és természetesen mi is minden jót kívánunk mindenkinek!

Korbely György
Nagy Erika

Tovább Szólj hozzá

2005. dec 23.

Munkás ünnepek

írta: korbelygyorgy
Munkás ünnepek

A látszat ellenére télleg nem vagyok autómániás, számomra ugyanolyan használati tárgy a kocsi, mint a kenyérpirító vagy a kávéfőző, szemben mondjuk a magyar populáció nagyon nagy hányadával, amely autók alapján pozicionálja be saját magát és a környezetét, jól becsapva egymást, lásd például az ingatag vállalkozások tulajdonosainak méregdrága státuszautóit.
Amiért kocsit kellett cserélnünk: bármilyen elégedettek voltunk az Uno-val, az utóbbi időben egyre többe került egy-egy alkatrész és egyre sűrűbben volt szükség valamilyen szervizes beavatkozásra. Rövidre zárva: akárcsak a sportban, itt is a csúcson, vagy legalábbis a csúcsot követően kell kiszállni.
Lehetett volna persze más márka is, miért pont Skoda Fabia? Több ...
Tovább Szólj hozzá

2005. dec 21.

Apródfrizura-forradalom

írta: korbelygyorgy
Apródfrizura-forradalom

Forradalomra és szabadságharcra mozgósít Kerényi
A Változás 2006 celldömölki rendezvényen Kerényi Imre arra szólított fel: a Fidesz választási kampányához csatlakozó önkéntesek alakítsanak hadsereget. A polgári kör-vezetőként is ismertté vált színházrendező szerint Magyarországon szabadságharc van, amit a jobboldalnak meg kell nyernie. Ha mégsem sikerül, forradalmat csinálunk - vetítette előre Kerényi.

Amikor reggel, kutyasétáltatásból feljövet megláttam a papírújságban ezt a cikket, fodrászért, de legalábbis ollóért és hajvágógéprt kiáltottam: néhány hónapja poénkodtam azon pont itt, hogy Kerényi Imre apródfrizurája és az én apródfrizurám mutat bizonyos hasonlóságot, így fennáll a veszélye, hogy a Kerényi Imre ...
Tovább Szólj hozzá

2005. dec 20.

"Hangos" délután

írta: korbelygyorgy
"Hangos" délután

Tegnap délutánra elég sok dolgot előirányoztam magamnak, helyette persze mást csináltam: kategorizáltam végre audio adatbázisomat, de nem a néhány hónapja elkezdett táblázatkezelős módszerrel, hanem a WhereIsIt? elnevezésű progival, ami azért jelentős minőségi ugrás. Szóval ezzel telt a nap nagyobbik része, pedig még vár rám egy nagyobb lélegzetű cikk megírása, amiben 2005, illetve inkább a közelmúlt legfontosabb hazai albumairól írók néhány kis kritikát, vagy inkább recenziót, mert hát elég elfogult vagyok velük szemben és igazán rosszat sem az új Belgá(k)ról, sem a Quimby-ről, sem az Emil.Rulez-ről, sem Yonderboi-ról nem tudok írni, szégyenszemre a Korai Örömöt pedig még nem is hallottam, így erről csak az alapinfókat ...
Tovább Szólj hozzá

süti beállítások módosítása