2007. júl 21.

Balatone-i anzix

írta: korbelygyorgy
Balatone-i anzix

A pénteki kerékpártúra minden várakozásomat felülmúlta: a tervezett kerékpárútjárás helyett az egyik zánkai marketinges, Birkás Attila - aki maga is nagy bringás - elvitt északra, olyan helyeken jártunk, mint Tagyon, Szentaltalfa, Óbudavár, Mencshely, Dörgicse, Kisdörgicse, Vászoly, majd innen jött a jutalomereszkedés: Balatonudvari, Balatonakali majd vissza Zánka. (itt a térkép)

 

Maga a feszkó sikeresnek mondható, a hivatalos nézőszám 11 ezer, én most éppen a Colorstart nézem a Caféban, odakinn a Tankcsapda hangol (vagy már rá is kezdett?), és még van néhány programhelyszín. Most több időm volt zenével foglalkozni és persze mint látható, bringázással is, mi több, a család is itt van - bár a gyermekkorú véges állóképessége miatt ők már a szálláson dekkolnak, igaz, az erkélyen gyönyörűen hallható a nagyszínpad.

Ja, és borzasztóan fáj a bőrömnek azon része, amelyet normál esetben eltakar a póló vagy a rövidujjú ing - hát igen, hőségriadóban még az ilyen gép előtt gubbasztó típusú medvét is elkapja a beach fíling...

Szólj hozzá

balatone