Alföldi blog

Korbely György blogja

2007. júl 01.

Mi muzsikus lelkek...

írta: korbelygyorgy
Mi muzsikus lelkek...

Össze kellene mostmár szedni a Viharsarokból elszármazott zenészeket, nem csak a saját magam, illetve a blogolvasók kedvének kielégítéséért, hanem regionális portál szerkesztőjeként, szakmailag is izgalmas lehet. Persze vannak nevek: Balázs Pali, Uhrin Benedek, de azért vannak itt még jó arcok is :)


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...
Tovább Szólj hozzá

zene mini viharsarok

2007. júl 01.

Bartus László

írta: korbelygyorgy
Bartus László

Ez a post szorosan kapcsolóik az Üsd a firkászt című bejegyzéshez, de mivel a kommentekből kitiltottam a linkeket (a spamelő robotok miatt), ide szúrom be. Hosszú szöveg, és első olvasatra ellentmondásos, de érdemes elgondolkodni rajta. A szerző Bartus László, akinek a neve bizonyára sokaknak cseng ismerősen, akiknek pedig nem, a szövegből kiderül, kiről van szó.

  Döbbenettel olvastam, hogy már újságírókat is vernek. Ráadásul egy háromgyermekes anyát. Az újságírószakma a "nyilvánosság intézménye" elleni támadásról beszél. Kármán Irén újságírónőt állítólag azért verték meg, mert az olajügyekkel foglalkozott.

Tovább Szólj hozzá

karman iren

2007. júl 01.

Már csak egy hét...

írta: korbelygyorgy
Már csak egy hét...

Most ahelyett, hogy fegyelmezetten írnám a bejegyezéseimet, osztanám az észt a világnak, mások blogjait fürkészgetem, ugyanis hamarosan meg kell tennem ajánlásomat a kategóriagyőztesekre. Ahogy mondani szokás: a zsűrinek nehéz dolga van...

Amellett lázas igyekezettel készül a Hegyalja-műsorfüzet, amihez a töltelékanyagokat írom, ílletve a szerkesztés is rám vár. Itt változás lesz, ugyanis a korábbi újság formátum helyett igazi kézi kisokost kap kezébe az olvasó, akarom mondani fesztivállátogató.

És persze háttérinfókat, interjúkat, egyebeket olvasok, készülök a beszélgetésekre, amelyeket a Zöld Sátorban kell celebrálnom. Éppen ezért játsszunk egy kicsit, amolyan webkettesszerűt: két celebnek mondható vendégem lesz ...

Tovább Szólj hozzá

hegyalja karafiath orsolya totawarpad

2007. jún 25.

Kilenc plusz három

írta: korbelygyorgy
Kilenc plusz három

Vasárnap láttam a világ legszaftosabb brassói aprópecsenyéjét, nem is tudom, jelezzem-e a Guinness-bizottságnak a nagy felfedezést. Szerencsére nem én ettem, hanem Erika, aki ennek ellenére becsülettel legyűrte a gasztronómiai csodát. Jövőre talán megrendezhetik a brassói-fesztivált, mostanában úgyis ez a módi, a legfrissebb felfedezés a tepertőfesztivál Pusztaottlakán, ami Kenyeres kollégának, a tipikus urbánus ficsúrnak teljesen bejött, igaz, VIP-belépővel jött-ment a területen és olyan kedvezmények illették meg, mint a légkondis sátor, ami azért nem semmi.

...
Tovább Szólj hozzá

hazassagi evfordulo

süti beállítások módosítása