2008. ápr 24.

Felcímkézve

írta: korbelygyorgy
Felcímkézve

A bosszúságnál erősebb a csodálkozás: kinek és miért jutott eszébe, hogy beajánljon Meggyes Tamás esztergomi polgármester még nem létező blogjának blogrolljába, ráadásul úgy, mint "a jobboldali Korbely György blogja"? A dolgot el lehetne intézni egy legyintéssel is, ha nem egy Századvéd-tanulmányban szerepelne, amiből egy izmos kis botrány kezd kialakulni.

 

A történet lényege a hvg.hu-n olvasható.

A legfontosabb tudnvalókat a Szeretgom foglalta össze, letölthető háttérinfókkal, egyebekkel.

Dióhéjban: A Századvég egyik cége tanulmányt és akciótervet készített az esztergomi önkormányzat felkérésére, melyben Meggyes Tamás online megjelenését javítanák, ugyanis a hivatalos web nem túl vonzó a helyiek számára, míg a kritikus Szeretgom (amit ők következetesen ellenzékinek titulálnak) a maga webkettes, azaz közösségi megoldásaival éppen ellenkezőleg. Egyebek közt a blogírás is felmerül, mint lehetőség (nem olvastam végig a hatvan oldalt, megmondom őszintén), amelynek része lenne egy blogroll - és itt jövök én, a jobboldali.

Ez tehát egy olyan elhatárolódásféle lenne. Nagyon kiabálni sem akarok, mert ugye akinek nem inge... De azért szó nélkül sem szabad hagyni már csak az abszurditása miatt, másrészt pedig azért, mert a hallgatás beleegyezés.

Szóval kikérek magamnak mindenféle címkét, jelzőt (na jó, egy icipici libsi belefér, a liberalizmus társadalomfilozófiáját elfogadom, a gazdaságival akadnak gondjaim), még hogyha azt nem is rossz szándékkal aggatták rám (huhúúú, ha tudnák, kire szoktam szavazni :)). Több ilyet ne aggassanak, ha lehet, főleg politikai tanulmányokban ne tegyenek ilyet.

Szólj hozzá

blog esztergom meggyes tamas századvéd