Alföldi blog

Korbely György blogja

2008. jún 01.

Ázsiai anzix

írta: korbelygyorgy
Ázsiai anzix

Lénáék útibeszámolóját be kéne nevezni a Goldenblogba , egyre élvezetesebb stílusban nyomja a két bringás betyár jelentéseit a távoli Ázsiából. Bár az Életérzés.hu nem nevezhető klasszikusan blognak, valahol mégis az, bár a posztolás közvetve történik: Pista megírja a posztot a kommunikátorán, Léna kiegészíti, elküldik Zsedényi Petinek, aki felteszi az oldalra, illetve napi-kétnapi rendszerességgel hírlevelet is küld.

A képek pedig itt frissülnek - mit ne mondjak, ezek is egyre jobbak.


Tovább Szólj hozzá

peking léna életérzéshu

2008. jún 01.

Trehány blogger

írta: korbelygyorgy
Trehány blogger

Nagggyon trehány blogger vagyok - írtam már a hét elején, most hozzáteszem ismét.

Mentség nincs, csak magyarázat: kenyéradó munkám is ad egy csomó feladatot, nem beszélve a családi békésségről :) De gőzerőben a Hegyalja -szervezés is, most készítettem el a Zöld Színpad béta programját, június elseje lélektani határ ebből a szempontból: aki jön, jön, aki tököl, azt meg kell sürgetni, aki nem jön, azzal ki kell mondatni. 

Aztán lesz nekünk egy jó kis gerilla akciónk, a Zöld Vadművelet , melyet a RayGun szervez a fesztiválnak, viszont töröm a fejem egy kis helyi akción, de erről többet nem mondok, mert akkor nem lesz gerilla :) Viszont akit érdekel, az jól teszi, ha gyorsan jelentkezik, mert június 4-e a határidő!

Most ...

Tovább Szólj hozzá

bringa zöld vadművelet hegyalja fesztival

2008. máj 26.

Újra itthon....

írta: korbelygyorgy
Újra itthon....

Fegyelmezetlen blogoló vagyok mostanság - erre egy kolléga figyelmeztetett ma a cégnél: hát te már nem vagy Aradon? Persze hogy nem, hazatekertünk vasárnap, minden rendben, még érem is járt, persze csak biankó, mert valahol az alsó középmezőnyben végeztünk - társadalmi helyzethez méltóan :)

Készülök egy beszámolófélét írni a Beolra, de még nem csókolt meg a műzsa, és persze az egyéb teendők sem teszik ezt lehetővé, hogy két nyugis órát töltsek a Google Docs előtt és leírjam a legnehezebbet, az első mondatot...

Tovább Szólj hozzá

bringa arad

süti beállítások módosítása