Alföldi blog

Korbely György blogja

2008. sze 14.

Új élet

írta: korbelygyorgy
Új élet

Hétfőtől új életet kezdünk, vagyis ez így túlzás, inkább alaposan átrendeződnek napjaink. Nem elsősorban az enyémek, bár az sem semmi, hogy naponta fél órával korábban megyek be dolgozni úgy, hogy senki nem várja el ezt tőlem - pedig nem is vagyok stréber.

Szóval Erika a blogján már többször jelezte: bő egy év után távozik az orosházi kistérségi többcélú társulás gazdasági vezetői székéből. Lett is ebből elméletgyártás, holott arról van szó, hogy ki az, aki nem akar szakmailag tovább lépni, s mindezért több pénzt és komolyabb megbecsülést kapni?

Szeptember 15-étől így ő is az ingázók egyre népesebb táborát szaporítja, ugyanis az APEH békéscsabai hivatalában kapott munkát. Többnyire együtt járunk majd át ...

Tovább Szólj hozzá

munka apeh békéscsaba

2008. sze 13.

Egy kis teszt

írta: korbelygyorgy
Egy kis teszt

Már félig-meddig publikus a Beol új szerkesztőségi blogja , mely Wordpress motorra épül, ami az egyik legjobb a jelenlegi kínálatban.

Hamarosan újabb beolos blogok is kikerülnek, aztán szép folyamatosan bővül a paletta. Elsődleges célunk újszerű, szolgáltatói, szakértői és tematikus blogok működtetése, de ha akad valaki, aki átköltözne jelenlegi szolgáltatójától, szívesen várjuk. Mivel a Kisvárosi webnapló olvasóinak többsége a magyar blogszféra széles rétegeiből kerül ki, bizonyára hasznos tanácsokkal tudnak ellátni bennünket.

A skint most ne nézzétek, ez adott, viszont minden mást igen: tartalom, navigálhatóság, egyéb szempontok. Véleményeket ide, a kommentdobozba várok, amiben többek kérésére leegyszerűsítettem a ...

Tovább Szólj hozzá

blog beol beolog

2008. sze 09.

Párbeszédből pártbeszéd - szellemi liliomtiprás Orosházán

írta: korbelygyorgy
Párbeszédből pártbeszéd - szellemi liliomtiprás Orosházán

Néhány perce láttam meg ezt a gyönyörű kiadványt, és bizony szívinfarktus-közeli állapotba kerültem: Orosházi Párbeszéd néven volt képe a helyi szocialista pártnak kiadni egy pártharsonát. Az ügy több mint felháborító, ha a dühre nem is reagálnak, talán ha kérve kérem/kérjük őket, esetleg elállnak ettől a jogilag nem, de etikailag mindenképpen aggályos gyakorlattól.



Az Orosházi Párbeszéd lapról már blogoltam egy párszor. Az 1993-94-ben, közel két egész évet megért kéthetilap valóban független volt, egészen addig, amíg el nem követtük azt a hibát a túlélés érdekében, hogy hagytuk elpasszolni az MSZP valami álcivil szervezetének. Aztán megnyerték a helyi választásokat és elvéreztették: miénk az Orosházi Napló ...
Tovább Szólj hozzá

mszp orosháza orosházi párbeszéd

2008. sze 08.

A mi kis ámokfutásunk

írta: korbelygyorgy
A mi kis ámokfutásunk

Hogy ne csak a városházi horror szerepeljen itt helyi témaként, a kisváros első számú beszédtémájáról és annak online kommunikációs hatásairól lesz szó. Minden benne van, ami egy jó kis számlálópörgetéshez szükséges, mégsem kell szembe köpnöd magad, amiért engedtél Bulvár Bella csábításának.

Szóval egy S. G. nevű 32 éves jóarc Audijával (egyes számú hívószó)ittasan (2), jogosítvány nélkül (3) kocsikázott a városban ma délután, amikor meglátott egy rendőrautót, majd egy másikat. Mivel a zsaruk tudták jól, hogy emberünk nem rendelkezik jogsival, s emberünk is tudta, hogy a zsaruk tudják, ezért fogta magát és száguldozni kezdett (4), a yard pedig utána (5). Így ment ez kábé tíz kilométeren át, majd Nagyszénás ...
Tovább Szólj hozzá

orosháza ámokfutó beol

süti beállítások módosítása