Alföldi blog

Korbely György blogja

2008. nov 05.

Felébredtünk...

írta: korbelygyorgy
Felébredtünk...

... és győzött a papírforma , ami szerintem pozitív hatással lesz az egész világra. De lehet, hogy tévedek, nem ez lenne az első csalódás életemben.

És rettegve gondolok a következő hazai kampányokra és irigykedem: az Újvilágban két jó jelölt közül kellett választani (ne feledjük, McCain jóval felvilágosultabb republikánus, mint a Bush-féle héják), nálunk pedig két rossz közül, még szerencse, hogy vannak még kis pártok is, habár...

Tovább Szólj hozzá

obama 2010

2008. nov 04.

Mire felébredünk...

írta: korbelygyorgy
Mire felébredünk...

... tudni fogjuk, ki az Egyesült Államok elnöke. Imádom az amerikai kampányokat, nyilvánvalóan, mert ott van kultúrája a dolognak, átlátható (legalábbis a finanszírozási rendszer), mindenféle praktikát bevetnek ugyan, mégsincs igazi gyűlölet, ráadásul az egész nem terjed ki a civil szférára is.

Nagy valószínűséggel Barack Obama lesz a következő négy évben az Államok elnöke (bár sosem lehet tudni, állítólag lehetnek lappangó szavazatok), aminek én szívből örülök. Egyrészt, mert ő lesz az első fekete (igaz, félvár, hiszen az anyja fehér) lakó a Fehér ház ovális irodájában, továbbá mert a demokratákat mindig is szimpatikusabbnak találtam, Bush után ez pedig különösen így van.


 

Vicces elméletem van ...

Tovább Szólj hozzá

usa barack obama

süti beállítások módosítása