Alföldi blog

Korbely György blogja

2008. dec 27.

Az év embere

írta: korbelygyorgy
Az év embere

Az ünnepek munkával telnek, legalábbis a hosszú hétvége egy része, igaz, csak ügyeleti szolgálat, de az adott esetben pörgősebbnek is bizonyulhat, mint egy sima munkanap, normális szolgálati beosztással.

Most az évvégi kötelező teendők adnak éjszakára is munkát, amit most nem is bántam, sőt közel két hét kihagyás után a kreativitás múzsája is egy picit homlokon csókolt, az év embere projekthez csináltam - naná, hogy a Picasa 3-mal - egy kis beharangozó slideshow-t, úgyhogy innentől csak erős idegzetűek figyeljenek, mert Beol-marketing következik (viszont New Order-rajongóknak kötelező :)):

 

Tovább Szólj hozzá

az év embere beolhu picasa3

2008. dec 25.

Gyopárosi séta 2.0

írta: korbelygyorgy
Gyopárosi séta 2.0

Tavaly karácsonykor készült egy slideshow, egy gyopárosi családi séta képeit alakítottam át filmmé. Most elkészült a 2.0-ás verzió, két okból is: egyrészt egyébként is meg kellett délelőtt levegőztetni a gyereket, amíg itthon a karácsonyi előkészületek folytak, másrészt pedig a Picasa 3 magyar verziójának ma délután sikerült nekiugranom. Úgyhogy ismét gyopárosi séta, bár amíg a tavalyi fagyban és hóban készült, az idei napsütésben és sárban. (Bár most éppen esik odakint a hó és sarkköri hideg közeleg.)

 

Tovább Szólj hozzá

picasa orosháza gyopáros

süti beállítások módosítása