Alföldi blog

Korbely György blogja

2009. aug 19.

Goldenblog: B(eo)log köszönetnyilvánítás

írta: korbelygyorgy
Goldenblog: B(eo)log köszönetnyilvánítás

Kollégáim , ez esetben bloggertársaim nevében mindazoknak köszönöm, akik a Goldenblog mainstream kategóriában szavazatukkal támogatták közös projektünket, a B(eo)log -ot, a Beol.hu szerkesztőségi blogját.

A ma nyilvánosságra hozott eredmény szerint a blog a 15. helyen végzett,  maga mögé utasítva olyan kitűnő blogokat, mint a Szakítós, a Lokális klímaváltozás vagy éppen a Fesztblog. És nem messze elmaradva a Webisztántól, Tóta W. Árpádtól, a Képviselő Funkytól, azaz csupa nagy ász Index-Blog.hu-blogtól.

További részletek itt

 

 

 

Tovább Szólj hozzá

beol beolog

2009. aug 18.

Régi-új munkahely

írta: korbelygyorgy
Régi-új munkahely

Ma dolgoztam utoljára a Munkácsy utca 4. szám alatt - hoppá, ez drámai felütés, holott nem arról van szó, amire elsőre gondolsz.

Nem váltok sem munkahelyet, sem beosztást, hanem költözik a szerkesztőség és a kiadó, mégpedig ide:


Békéscsaba, Kiss Ernő u. 3. nagyobb térképen való megjelenítése

Gyakorlatilag a megyei könyvtár, újkeletű nevén a Békés Megyei Tudásház ráépített emeletén lesz a szerkesztőség, ami immár a 21. századi igényeket elégíti ki. Nem azért, mert egy puccos, egyterű üvegmonstrumban dolgozunk, hanem mert végre az integrált szerkesztőség logisztikai felételei is adottak lesznek (hadd ne soroljak most ilyen csúnya szavakat, hogy newsroom, newsdesk...), kiegészítve a megfelelő szociális ...

Tovább Szólj hozzá

beol newsroom népújság

süti beállítások módosítása