2010. jan 10.

Molnár Józsi

írta: korbelygyorgy
Molnár Józsi

... már ha fogalmazhatok így, belterjesen, de a csabacsűdi helyhatósági választást megnyert független (fideszes támogatással, ha jól látom mellette Domokos mestert) polgármester gyermekkori haverom, pontosabban gyerekkorunkban haverok voltunk, ő egy évvel járt felettem az általánosban, aztán persze jól elkeveredtünk.

Szem elől nem tévesztettem persze, mert apámmal az elmúlt évtizedekben munkakapcsolatan volt így néha-néha szóba került, egyébként az önkormányzatnál dolgozott, meg képviselő is volt.

Azt, hogy nyerni fog, látható volt, például apám is rá szavazott, mint ahogy reggel elárulta, amikor meglátogattuk. (Mondjuk az ellenfelek nem is nagyon veszélyeztették ezt a győzelmet, az egyik induló például ilyen kezdetű szórólapot küldött karácsonyra, idézem: Tisztelt csabacsűdiek, szeretettel köszöntöm Önt...)

Józsi egyébként egy rendes fickó, becsületes, egyenes gondolkodású, úgyhogy reméljük, a politika nem fogja rossz útra téríteni, de az a jó ezekben a kis falukban, hogy ennyire mikroszinten a pártok keze nem avatkozik be a hétköznapokba.

Ezt a kis videót most találtam, még a kampányidőszakban készült, szóval Csabacsűd új polgármesterének ez lenne a programja:

 

Szólj hozzá

molnár józsef időközi választás csabacsűd