2010. már 31.

Hegyaljás előkészületek

írta: korbelygyorgy
Hegyaljás előkészületek

Ma kijött az első sajtóközlemény, ennek jegyében én is lélekben felkészültem az idei szezonra. Először is az utoljára - eléggé el nem ítélhető módon - októberben frissített blogra szegeltem ki a Próbakős kollégák szövegét, majd a Hegyalja-twitteren végeztem el egy nagyon fontos közösségi feladatot: visszakövettem az eddig feliratkozott 174 júzer azon halmazát, akikről feltételezhető, hogy valós személyek.

Az idén ugyancsak a civil szektorban mozgok, egész pontosan a Zöld Sátorban, ami az idén különösen nehéz feladat lesz a választások miatt. Ami nem azt jelenti, hogy politikusokkal töltenénk meg a pódiumot négy napon keresztül, hanem arról, hogy a zöld ügyek nagy részét meghatározza a politika, kivételt talán csak a zöldombudsman jelent és persze a civil szféra. Dilemma továbbá, hogy ha az LMP bejut a parlamentbe, fenntartsuk-e neki a hosszú évek óta fix pontot jelentő külön műsorszámot.

Egyelőre persze minden találgatás, április 8-án, azaz holnaphoz egy hétre lesz egy alapos megbeszélés civil/zöld fronton, itt minden további kiderül. Addig is: Lemmy!

 

Szólj hozzá

motorhead hegyalja zöld színpad