2010. jún 10.

Török Gábor is ott lesz a Zöld Sátorban

írta: korbelygyorgy
Török Gábor is ott lesz a Zöld Sátorban

Tizenegyedik alkalommal, tehát gyakorlatilag a kezdetektől veszek részt a Hegyalja Fesztivál Zöld Sátor projektjének munkájában, így lesz ez az idén is. Pontosabban van, hiszen már nagyban zajlanak az előkészületek.

Sajnos a kormányváltás és egyéb bizonytalan tényezők miatt meglehetősen az utolsó előtti pillanatokra esik a végleges program közzététele, s az eddigi gyakorlat szerint a műsorfüzet nyomdába adásakor, tehát valamikor július elején is lesz kavar, néhány fix pontot már el tudok mondani.

Biztosan ott lesz és pódiumbeszélgetés látható vele: Török Gábor politikai elemző, aki újabban a blogszférában osztja meg friss gondolatait; Hírbehozó, alias Szabó Gergely, a Webisztán blog gazdája; Uj Péter. Lesznek olyan beszélgetések, melyeknél nem a nyilatkozó szakember személyisége az érdekes, hanem maga a téma: nagy árvizek, biomassza, GMO, ciánszennyezés, valamint olyan kulturális témák, mint a PANKKK. Erősen dolgozunk rajta, hogy eljöjjön Illés Zoltán környezetvédelmi államtitkár, a fenntarthatósági bizottságból néhány ember, lehetőleg minden oldalról és persze sokan mások.

A Zöld Sátor csak látszatra okostojás hely egy nagyon jó fesztiválon, valójában itt a legjobb a társaság, igazi jó mikroközösség a nagy táboron belül, például a technikusok és a szekusok is imádnak nálunk dolgozni. Ha ott leszel, ki ne hagyd!

Egy kis kitérő: a fesztivál területe jelenleg szintén érintett az árvízben, ennek kapcsán jelent meg ma ez a közlemény, melyből az is kiderül, hogy a szervezők a Tokajhoz közeli Tolcsva javára gyűjtenek.

Szólj hozzá

webisztán hegyalja uj péter zöld színpad