2010. aug 11.

Ha az internet szagos lenne...

írta: korbelygyorgy
Ha az internet szagos lenne...

... most ijedten lecsapnád a laptopod tetejét, kilépnél a böngészőből vagy eldobnád a mobilod. De látványnak sem semmi ez a szennyvízáradat, melyet Csanádapáca és Gerendás között, egy mellékúton kaptam le a mobilommal tekerés közben egy állattartó telep mellett elhaladva. A dolog azon túl, hogy őrült gusztustalan, minden valószínűséggel törvénytelen is.


Egyébként szabadságom tizedik napján jutottam el végre egy hosszabb, 55 kilométeres tekerésre, persze ez nem önsajnáltatás volt, lett volna módom máskor is, viszont a dolgok úgy alakultak, hogy ez a szerda reggel tűnt a legideálisabbnak erre a célra. Az útvonal Dél-Békés irányába vezetett: Csabaszabadi, Pusztaottlaka, Csanádapáca, Gerendás, Csorvás volt.


Térkép itt (sajnos valamiért a Freeblog nem jeleníti meg a beágyazott térképet mostanában, ha valakinek van megoldása, szívesen veszem...)

Útközben néhány friss szerzeményemet hallgattam: 2010-es Chumbawamba, Főhajtás Cseh Tamás előtt, illetve egy 2006-ben kiadott Quimby-koncert. Egyik sem tipikusan bringás zene, most azonban a cél inkább ismerkedés volt azokkal a zenékkel, amiket még egyáltalán nem, vagy nagyon ritkán hallgattam eddig. (A főhajtásról egyébként még úgy tervezem, írok a héten, annál is inkább, mivel tegnap a Szigeten élőben is elhangzottak a dalok.)

 

 

Szólj hozzá

környezetvédelem bringa chumbawamba