Alföldi blog

Korbely György blogja

2010. ápr 24.

Kampánycsendes hétvége

írta: korbelygyorgy
Kampánycsendes hétvége

Itt az ideje lepasszolni az idei üdülési csekkek egy részét, sok minden van már a fejünkben, amit ki kell egy kicsit szellőztetni, munka, privát szféra, egyebek, így nem egészen 48 órára elhúztunk otthonról.

Nem túl messzire, Debrecenben vagyunk, a Hotel Nagyerdő kilencedik emeletén. Normális ember többnyire nem választ olyan rekreációs úticélt, ami egyrészt azonos tájegység a lakóhelyével (Alföld), viszonylag közel van, illetve munka és egyéb ügyekben viszonylag gyakran megfordul itt.

Látkép a 92-es szobából

Mi most ennek ellenkezőjét tettük, s nem csak azért, mert közel akarunk lenni a K. L.-sikersztorihoz (kampánycsend van, vagy mifene, ezért nem mondom ki az első fordulóban már régen bejutott helyi erős ember nevét), még ...

Tovább Szólj hozzá

debrecen nagyerdő wellnesz

2010. ápr 19.

Ildikó néni csókja

írta: korbelygyorgy
Ildikó néni csókja

Engem az utóbbi napok arról győztek meg, hogy rosszul gondoltam, hogy az MSZP minden töketlensége ellenére egy felkészült párt, amelynek a legrosszabb esetre is van egy B-terve.

Ha belegondolunk, nem is a legrosszabb eset, ami történt velük, sokkal rosszabb eredményt is elérhettek volna - a választók egyötöde még mindig bízik bennük. Ám az a kutyakomédia, amit az elmúlt napokban megengednek maguknak, egyszerre szánalmas és ördögi: kényszeredett erőlködés, de ha belegondolunk, van benne némi rendszer.

Mint vén pedofil némber, az MSZP szisztematikusan elkezdte kísérteni az LMP-t, visszalépések, majd fogták magukat és elkezdték koppintani a meglepetéspárt imázsát.

A közírók, bloggerek és más elemzők pedig fejtegetik az LMP-titkot és ...

Tovább Szólj hozzá

mszp lmp

süti beállítások módosítása