2014. ápr 01.

Dieter Bohlen a szomszédom és együtt lép fel Balázs Palival

írta: korbelygyorgy
Dieter Bohlen a szomszédom és együtt lép fel Balázs Palival

Aki ismer engem, vagy ezt a blogot, tudja, hogy inkább a veretesebb könnyűzenei műfajok állnak közel hozzám, sőt a nyálas német Hamburg Sound az, amitől leginkább kiráz a hideg, most azonban nem mehetek el egy jó kis lehetőség mellett.

Az a helyzet, hogy Dieter Bohlen, a Modern Talking egykori szőke billentyűse, számos német poplemez producere, aki jelenleg tévés tehetségkutatós zsűritagként ismert német nyelvterületen a szomszédom. Vagyis csak néhány hónapot tölt évente Dél-Németországban, itt van a közelben egy lakása s a múltkor bringázás közben összehaverkodtunk.

Hiába mutogattam neki a Quimby-t, meg a Kispált, meg a Hiperkarmát, nem igazán érdekelte, viszont amikor elmondtam, hogy az én falumból származik Balázs Pali, illetve a YouTube-on is mutattam neki pár dolgot, teljesen belelkesedett.

bohlen.jpg

Sőt fel is hívta Thomas Anderst, hogy a korábbi debreceni Főnix-csarnokbeli Modern Talking-koncert sikerére való tekintettel megint jó lenne egy magyarországi fellépés, esetleg turné Palival, aminek az első állomása pont Telekgerendás lehetne, majd Békéscsaba Csabagyöngye, Debrecen, esetleg valami nagyobb budapesti helyszín. Ha bejön a dolog, akkor az sem kizárt, hogy Palit megfuttatják Németországban, sőt akár Svájcba is átmehetne a dolog.

Dieter tök lelkes, már tervezi Balázs Pali német nyelvű lemezét "Blauen Augen, sein Gesicht voller Gelassenheit" címmel. Az én dolgom társproducerként, hogy felvegyem a kapcsolatot a magyar érintettekkel, úgyhogy hamarosan jelentkezem. 

Szólj hozzá

balázs pali modern talking április 1 dieter bohlen