Alföldi blog

Korbely György blogja

2006. jan 01.

Isten nem ver bottal

írta: korbelygyorgy
Isten nem ver bottal

B.A.Z. megyében Sajóbábonyban egy fiatal férfi három ujját kellett amputálni, mivel ittasan a kezében robbant fel egy petárda. Mezőkövesden egy 12 éves fiú szeme sérült meg ,mikor arcától csupán néhány centiméterre robbant a tiltott pirotechnikai eszköz - írja az Esti Hírlap.hu. Én persze sajnálom szegényeket, mert hát mégiscsak embertársainkról van szó, akiknek büntetése nincs arányban a tettükkel.
No de Bonnie kutya nem ember, és rendkívül utálja a petárdásokat, különösen a mai éjszaka után. Amikor elmondtam neki, hogy mi történt BAZ megyében, hát azóta is a hasát fogja és kárörvendően röhög...

Tovább Szólj hozzá

2006. jan 01.

Sej, a mi lobogónkat...

írta: korbelygyorgy
Sej, a mi lobogónkat...

Fidesz-közeli kirohanás Sólyom László ellen
A Honfoglalás 2000 nevű Fidesz-közeli egyesület szerint az államfő "megsértette a nemzetet" azzal, hogy nem a nemzeti lobogó előtt mondta el újévi beszédét.

No, ezek meg a szellemi petárdázók. Ha 2005 a hülyék éve volt, akkor mi lesz itt 2006-ban, ha már újév napján sikerült ilyen kapitális baromsággal címlapra kerülni? (Még fogalmam sincs egyébként, mit mondott Sólyom, de már mindenhol azt zengik: nem volt trikolór a háttérben. Észbontó kreténség - persze nem a zászló hiánya, hanem annak ilyen hisztérikus felemlegetése, üggyé tétele...)
Tovább Szólj hozzá

2006. jan 01.

Petárda, távkapcsoló, lencse

írta: korbelygyorgy
Petárda, távkapcsoló, lencse

Legyen az első 2006-os post felütése haragos, aztán majd meglátjuk - nem mintha azt kívánnám, hogy az egész év ilyen legyen.
Szóval a petárdások. Szerintem kivétel nélkül frusztrált kis senkik, akik ilyesmivel élvezkednek, személyesen pedig azért gyűlölöm őket, mert több év munkáját is képesek tönkretenni - bár nálunk szerencsére nem ilyen súlyos a helyzet: Bonnie kutya idegrendszere viszonylag jól bírja az ezzel járó megpróbáltatásokat, de tudok olyan kutyás "sporttársakat", akik ilyenkor bizony nyugtatózzák kedvenceiket. Ez pedig kihathat az év többi részére, tehát a kis fütyi Oszamák perverziója révén idegbeteg kutyák hada szabadul a lakosságra.

Ja, a szilveszter? Szolidan, itthon, távkapcsolóval és egy csomó díszlettel: ...
Tovább Szólj hozzá

süti beállítások módosítása