Alföldi blog

Korbely György blogja

2006. ápr 23.

Föld Napja - OKÉ

írta: korbelygyorgy
Föld Napja - OKÉ

Nagyon röviden, így kép nélkül: sikerült, minden a helyén volt. Vannak nagyon kellemes és kevésbé kellemes tapasztalataink, ezekről később. A látszámbecslésnél egyelőre nincs hiteles infó,, a kézzel becslést pedig inkább elvetném. Következik 2006, szeptember 22.e - Autómentes Nap.
Tovább Szólj hozzá

2006. ápr 22.

Utolsó simítások

írta: korbelygyorgy
Utolsó simítások

Hát szép kampánycsendes estét mindenkinek! Hogy ne érje szó a ház elejét, lebutítottam az oldalt, üzenőfal ki, politikai bejegyzések pihenőn. A holnapi (mai) bringás felvonulás előkészületeivel bíbelődöm (forgatókönyv, konferanszié-szöveg, bemutatkozó  anyag). Persze izgulok, de nem annyira, mint szeptember 22-e előtt . Optimista vagyok azonban: hiszek bene, hogy jól sikerül és az időjárás is kegyes lesz...
Tovább Szólj hozzá

2006. ápr 20.

Szerkblog

írta: korbelygyorgy
Szerkblog

Ma országos exkluzív infót repítettünk a világba, a szívünk majd beleszakad: Győzikét kirúgták a lányok . Egyébként sikeres online interjún vagyunk túl, nem csak az olvasóknak tetszett, hanem a célszemélynek, Domokos Lászlónak is. Holnap Veress Józsefet várjuk , az előzetes kérdések alapján ez sem lesz rossz beszélgetés.
Tovább Szólj hozzá

2006. ápr 18.

Billeg a körzet

írta: korbelygyorgy
Billeg a körzet

Azért, kedves Nagyvilág, az ábra szerint nekünk sem olyan könnyű itten a végeken.Fél éven belül egyébként harmadszor jár Gyurcsány Orosházán, erre a maira nyilván megvolt a jó oka, a választókerület ugyanis tipikus billegő körzet, bármi történhet a második fordulóban: Fetser valamivel több mint három százalékkal vezet Dancsó előtt, ám a most visszalépett MDF-esnek viszont nyol cszázaléka volt, a nagy kérdés a szokásos: vajon a szavazói akaratot mennyire lehet befolyásolni? Azaz: aki MDF-re szavazott, jelent-e azt, hogy jobbra szavaz? Hamarosan kiderül.
 
 
Tovább Szólj hozzá

2006. ápr 17.

Hiszik, hogy akarják

írta: korbelygyorgy
Hiszik, hogy akarják

A hiperaktív MSZP-kreatívok új szlogent alkottak, vagy legalábbis eddig elkerülte a figyelmemet: látom, hiszem, akarom. Rossz szlogen, mert másra lehet asszociálni, például arra, hogy hiszem, ha akarom. Én pedig nem akarom.
Eszembe jutott más is, egy régi poén. Áll Rákosi a tömeg előtt: no de emberek, mi a javukat akarjuk! A tömeg: nem adjuk!

Ez a nótamarketing viszont rendkívül hatásos: itt duruzsol a fülemben, amint meglátom a plakátot, hogy "igen, igen, Magyarorszááááág...". Remélem, azért Himnusz vagy ilyesmi nem lesz belőle...
Tovább Szólj hozzá

2006. ápr 17.

Már csak öt nap....

írta: korbelygyorgy
 Már csak öt nap....

Persze nem csak kenyérkereső munkámnak éltem ma (tegnap), hanem az önkéntes mozgalom oltárán is áldoztam: utolsó simításokat végezzük a 22-ei felvonulás szervezésében. Hazudok persze: nagyon-nagyon sok munka van még szombatig, mostmár szinte napi szintű az összetartás. Még nem késő viszont a támogatók sorába kerülni, aki úgy érzi, azonosulni tud céljainkkal és néhány ezer forinttal hozzá tud járulni a rendezvény sikeréhez, az ne habozzon, ide írjon!

Most készült el a sajtóanyag:
Kerékpáros felvonulással, bringás show-val, First-koncerttel köszönti a Föld Napját április 22-én, szombaton délután és este az Orosházi Kerékpárosok Érdekvédelmi Egyesülete (OKÉ). A tavaszköszöntő rendezvény egyfajta nyitánya is az idei biciklis ...
Tovább Szólj hozzá

süti beállítások módosítása