Alföldi blog

Korbely György blogja

2006. jún 11.

Offline iWiW

írta: korbelygyorgy
Offline iWiW

Haha, ez egy rossz poén, most nyomtam el egy fiatal fotós kollégának. A háttere az, hogy az expós standon lévő két szabad gépen szinte csak iwiweznek az emberek, fiatalok és kevésbé fiatalok egyaránt. Én pedig, az online világ szószólója azt élvezem, hogy rengeteg régen látott ismerőssel futok össze személyesen, régi iskolatársaktól kezdve a közelmúlt érintkezési pontjainak szereplőiig vannak itt lányok, fiúk, nők, férfiak. Megállás, beszélgetés - ifjú kolléga persze ki van akadva, én pedig bölcsen intem: az offline iWiW is fontos érték, ami remélhetőleg nem hal ki azért.

No, idő van, megyek közönségdíj-eredményhirdetésre. Aztán bontááááás, már alig várom. Persze pihenésről nem is álmodhatok, mert holnaptól három ...

Tovább Szólj hozzá

iwiw expo

2006. jún 09.

Jelentés a férfi vécé mellől

írta: korbelygyorgy
Jelentés a férfi vécé mellől

Helyszín: békéscsabai sportcsarnok, Csaba Expó, izgalmasabbnál izgalmasabb dolgok résztvevője lehetek, mint kihelyezett BEOL, például elmondhatom, hogy az én kihelyezett irodám van a legközelebb a férfi vécéhez. Ami azért nem olyan nagy baj, előny például, hogy más kiállításokon általában messzire kell gyalogolni, ha ezt a létesítményt akarom használni. Most nem, szerencsére. Amúgy minden rendben van, a rendszer tegnap időben felépült, van net is, lcd-s monitor - úgyhogy a vásári feltételek jók, még azt is figyelemmel tudnám kísérni, hogy megalakult az új kormány - tudnám, ha érdekelne.

Tovább Szólj hozzá

2006. jún 07.

Csaba Expo

írta: korbelygyorgy
Csaba Expo

Minden összeállt: stand, internetkapcsolat, számítógépek és főleg maga az Expo-oldal - indulhat a Csaba Expo online közvetítés reggel, meg persze a Népújság standján a BEOL-promóció, aminek az a lényege, hogy lesz két szabad gép, amelyen a kiscsávók alapesetben netezgethetnek, de így kívánjuk észrevetetni a portált a gazdasági szféra szereplőivel is - a szlogenszerűségünk ez volt a vásári mellékletben: hirdessen a jövő médiájában. ...
Tovább Szólj hozzá

2006. jún 07.

Gyorsjelentés a futószalag mellől

írta: korbelygyorgy
Gyorsjelentés a futószalag mellől

A gyárban teljes gőzzel dolgoznak a turbinák. Most elsősorban nem szerkesztő vagyok, hanem marketingügyi mindenes: lapunk Csaba Expós külső-belső megjelenését intézgetem. Azért a kényszer mindig fokozza a kreativitást: két hónap után végre született egy Beolvashow . Nem egy világbajnok teljesítmény, azért sikerült a lehetetlen: úgy fikázni Gyurcsányékat, hogy a Fidesz is kapjon.
Tovább Szólj hozzá

jegyzet gyurcsany beol

süti beállítások módosítása