Alföldi blog

Korbely György blogja

2006. jún 18.

2002-es állapotok

írta: korbelygyorgy
2002-es állapotok

Orbán éles kritikát intézett a Fidesz megyei és fővárosi vezetőihez; szerinte ugyanis a listák java része a Fidesz 2002-es állapotait tükrözi; figyelmen kívül hagyva a 2003-as szövetséggé alakulás után létrehozott választókerületi rendszer sajátosságait és a Fidesz „szövetségeseinek” igényeit. ( Hírszerző )

 

Nagyon vicces kijelentés. Én ugyanis beszéltem nem egy olyan fideszes politikussal, akik szerint a Fidesz elnökségének java része az 1990-es állapotokat tükrözi figyelmen kívül hagyva a bukott választások sajátosságait.

 

Tovább Szólj hozzá

fidesz orban

2006. jún 15.

Friss

írta: korbelygyorgy
Friss

Két hét múlva Mezőtúron kezdődik a fesztiválszezon!


Bár az igazi kánikula még késlekedik, a Wan2 Fesztivál szervezői biztosak benne, hogy a szezon első igazi komolyabb fesztiváljára beköszönt a nyár. Minden más feltétel adott ugyanis ahhoz, hogy a Mezőtúrra érkezők feledhetetlen napokat töltsenek együtt. Megújult környezet, kibővült szolgáltatások és természetesen zene minden mennyiségben világsztárokkal, a legfontosabb hazai előadókkal és a fesztivál hagyományaihoz híven a jövő nagyszínpadosaival, a feltörekvő fiatalokkal.

Mezőtúron 1993-ban szimpla sörfesztiválként indult a rendezvénysorozat, mely az idők során igazi „A kategóriás” eseménnyé nőtte ki magát különböző világsztárok és a hazai ...

Tovább Szólj hozzá

2006. jún 14.

Hülyék oldala

írta: korbelygyorgy
Hülyék oldala

Kenyez kolléga megszakítva szabadságát telefonon hív és a Magyar Narancsból olvas fel ismerős mondatokat, naná, hogy a hülyék oldaláról (Szüret rovat). Bizony másfél évtizedes médiamunkásságom alatt most először értem el, hogy bekerüljek e dicső helyre - úgy látszik, elkövettem azt a hibát, hogy én is idiótának néztem a BEOL olvasóit, ahogy sokan láttatni szeretnék őket.  Persze szó sincs égbekiáltó baromságról, csak lementem egy kicsi kutyába. Íme.

Tovább Szólj hozzá

mancs beol

süti beállítások módosítása