Alföldi blog

Korbely György blogja

2006. jún 25.

Marietta

írta: korbelygyorgy
Marietta

A hegyaljás beszélgetésekre készülgetve ráakadtam Méhes Marietta New York-i cégének honlapjára (az egykori underground ikon, lásd Trabant, Eszkimó asszony fázik, Kutya éji dala) jelenleg félig-meddig kolléga, ugyanis webdizájnnal, reklámgrafikával foglalkozik. Íme egy kép a portfólióból, Anyák napja. Ha nem tévedek, a bal oldali hölgy maga Marietta, immár 48 évesen.

Tovább Szólj hozzá

trabant marietta

2006. jún 25.

Gyurcsány csomagja

írta: korbelygyorgy
Gyurcsány csomagja

Talán azért is lassul le a Kisvárosi Webnapló, mert nem akarom, hogy afféle BEOL-promóciós oldalággá váljon, s mivel napjaim többsége 10-12-14 óra dologgal telik (na jó, ebben benne vannak a fesztiválok, egyéb kisebb feladatok és persze az úgynevezett fejlődés, azaz szakcikkek, -blogok olvasása), nehéz hej, de eredeti dolgokkal előállni napról napra. (És sajnos nem túl eredetiekkel is).
Pedig most is BEOL-promó következik: Hartay mester beolvashow-ja engem nagyon feldobott, ajánlom mindenkinek. Annál is inkább, mert büszkék vagyunk külsős publicistánkra: verseskötete szerepelt a hivatalos könyvheti listán, Balázs Géza írt hozzá előszót és sikeres bemutatókat tartottak Békéscsabán és Szarvason is.
Tovább Szólj hozzá

csomag beol hartay

2006. jún 23.

Július 12-ére szabad lesz a part - ígérik a szervezők

írta: korbelygyorgy
Július 12-ére szabad lesz a part - ígérik a szervezők

A Hegyalja Fesztivál szervezői, alvállalkozói és a helyi önkormányzat munkatársai egy emberként folyamatosan dolgoznak azon, hogy július 12-én rendben megkezdődhessen a rendezvénysorozat a rakamazi Tisza Kempingben - adta hírül a Delta Fest Kft. A helyszínen - a Tisza árterében - a korábban levonult árvizek utolsó nyomait is eltüntetve, jelenleg is folynak a munkálatok. A szervezők emlékeztetnek: 2000-ben hasonló előzmények - ciánszennyezés, árvíz - nehezítették az előkészületeket, mégis a hazai fesztiválszcéna egyik sikersztorijává vált a Hegyalja. ...
Tovább Szólj hozzá

hegyalja fest

süti beállítások módosítása