Alföldi blog

Korbely György blogja

2006. dec 24.

Boldog karácsonyt kíván a Korbely Family!

írta: korbelygyorgy
Boldog karácsonyt kíván a Korbely Family!

Tovább Szólj hozzá

karacsony

2006. dec 21.

Centi

írta: korbelygyorgy
Centi

A jól megérdemelt lelassulás ideje következik, a kötelező nehézségekkel: bejgli, nehéz kaják (amikkel, valljuk be, különösebb bajunk nincs, csak annyi, hogy ellent kellene állni nekik), rokon- és vendégjárás. Mitagadás, várom. Mert sok a dolgom, amikre a napi munka nem ad lehetőséget: 2007-es stratégiákkal foglalkozni, ezt a blogot egy kis élettel megtölteni, fesztiválos kihívásokat áttekinteni, a lemaradt olvasnivalókat pótolni, társadalmi kapcsolatokat feléleszteni és mindenek előtt azt a deficitet pótolni, ami a családi élet területén felhalmozódott. Már csak részből áll a centi.
Tovább Szólj hozzá

karacsony

2006. dec 18.

Kreatív-e vagy?

írta: korbelygyorgy
Kreatív-e vagy?

2007 nyarára elkészül Magyarország kreatív térképe, azaz, hol érzik magukat legjobban a változtatásra kész, a nemzet gazdaságát új elképzeléseikkel fellendíteni kész dolgozók. A kormányfő kedvenc alapítványa, a Demos 17 millió forintot nyert a fejlesztési hivatal pályázatán. ( Index)

No, hát izgatottan várom a viharsarki eredményeket! Nagyjából ott végzünk majd, ahol a GDP-ben meg a fizetési statisztikában szoktunk, leghátul. Merthogy az itt megtermő kreatív emberek

- szárnyát már kiskorban lenyiszálják

- ha mégsem sikerül, akkor elszippantja őket a nagyvilág (beleértve régióközpontot, fővárost, EU-t, Amerikát)

- ha mindezek ellenére mégis marad valami kitart idióta, annak elüldözéséért mindent megtesz az ...

Tovább Szólj hozzá

kreativ gyurcsany viharsarok

süti beállítások módosítása