Alföldi blog

Korbely György blogja

2007. ápr 22.

Köszönet!

írta: korbelygyorgy
Köszönet!

Negyedik alkalommal is: köszönet mindenkinek, résztvevőknek, fellépőknek, segítőknek, támogatóknak, aktivistáknak. Mi sikeresnek értékeltük a felvonulást, a visszajelzések is erről tanúskodnak. 250-en pattantak nyeregbe, de a téren nagyon sokan kerékpár nélkül vettek részt az eseményeken, így legalább ezer embert sikerült megmozgatnunk, közvetve pedig több tízezerre tehető azok száma, akikhez a különböző médiumok segítségével eljut üzenetünk.

Részletes beszámoló, képgaléria később, azaz a Beolon még ma éjjel aktiválódik Abonyi Attila több mint 130 fotója.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Upload 01/09: Fotógaléria, az első eresztés:

 

Föld ...
Tovább Szólj hozzá

criticalmass oroshaza foldnapja

2007. ápr 21.

Már csak...

írta: korbelygyorgy
Már csak...

Hoppá, máris április 22-e van, ma délután lesz a tekerés. Azt hiszem, minden összeállt, remélhetőleg zökkenőmentes lesz a délután. Vannak még szervezési fehér foltok, ezekbe azonban most nem avatnám be a nagyérdeműt, mert kulisszatitok és különben is látjuk az alagút végét.

A Föld Napja már szombaton megkezdődött, az OKÉ partnerként betársult ugyanis a Magyar Közút Kht. úttisztitó akciójába. Mit ne mondjak, a helyzet katasztrofális: az út széle telis tele van hulladékokkal, ami persze közismert tény, de hogy pillanatok alatt megteljen egy műanyag zsák, illetve egy fél délelőtt egy brutál nagy teherautó - ez minden képzeletet felülmúl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...

Tovább Szólj hozzá

criticalmass oke

2007. ápr 18.

Új liberális miniszterek

írta: korbelygyorgy
Új liberális miniszterek

Az SZDSZ ügyvivői testülete Horváth Ágnest, a tárca eddigi államtitkárát jelölte meg egészségügyi miniszternek. Gyurcsány jóváhagyását követően hétfőn hallgatja meg az Országgyűlés szakbizottsága. Fodor Gáboré lehet a környezetvédelmi tárca. ( bővebben)

Horváth Ágnes szerintem a legjobb jelölt, akárki akármit mond, nekem szimpatikus a hölgy. Fodor esetében rossz érzéseim vannak. Nem a képességeit becsülöm le, még csak nem is azért, mert az általam viszonylag jól ismert zöld mozgalmisták ellenérveit hallom lelki füleimmel (így képzavarosan), hanem mert elég egyértelműnek látszik: bár kirakják a reflektorfénybe, valójában parkolópályára tették. Szét fogják szedni a vízügyesek, a civilek, a természetvédelemben ...

Tovább Szólj hozzá

szdsz fodor

2007. ápr 17.

Máriusz és a gyermekszavazatok

írta: korbelygyorgy
Máriusz és a gyermekszavazatok

Gergényi a hibás, ő veretett október 23-án, szegény Révész Máriusz is kapott a fejére és lám, a károsodás maradandó: többletszavazatot akar a gyermekek után, ami első, de második és sokadik hallásra is abszurd, ráadásul provokatív. Én például a kutyásoknak is adnék többletszavazatot, a zöldeknek, a bringásoknak, a kisebbségeknek és persze azt is bevezetném, hogy a Fideszre (szocikra, szadeszre, madöfre) leadott szavazatok kettőt érnek.
Tovább Szólj hozzá

fidesz

süti beállítások módosítása