Alföldi blog

Korbely György blogja

2007. máj 13.

A dinnyeút meg egy kicsi

írta: korbelygyorgy
A dinnyeút meg egy kicsi

Ma délután egyedül szálltam nyeregbe a sporttársak elfoglaltságai miatt és bevállaltam egy nagyobb lélegzetű utat - legalábbis az én szintemen. A dinnyeutat vettem célba, azaz Pusztaföldvár, Csanádapáca, Medgyesegyháza felé indultam, érintve olyan falvakat is, mint Gábortelep és Medgyesbodzás.

Apácán kapucsinó, Medgyesen fagyi, aztán gondolva egy merészet nem visszafelé indultam, mert az ciki, hanem Mezőkovácsháza irányába, majd onnan Kaszaper felé haza (itt még tettem egy kitérőt a MOL ipari útján átmentem Kardoskútra, mert kibírhatatlanul ráz a kaszaperi út). Jelentem, a medgyesiek szorgos emberek - amit persze mindig tudtam, de most láttam is - nagy lendülettel gondozzák a dinnyetöveket (meg gondolom, más vitaminok is vannak a ...

Tovább Szólj hozzá

bringa

2007. máj 12.

K. Gy.

írta: korbelygyorgy
K. Gy.

Tisztelt Szerkesztőség, Kedves Kati,

mindenek előtt szívből gratulálok az Orosházi Élet élére történt kinevezésedhez, teszem ezt helyi lakosként, illetve volt kollégaként, munkádhoz sok sikert kívánok.

Nem szokásom levelezgetni lapok vezetőivel, szerintem ennek a lapnak is most írok először (leszámítva azokat a sajtóközleményeket, melyeket egyéb kommunikációs feladataimból kifolyólag küldözgetek a magyar médiának), mégpedig szigorúan személyes okból. ...

Tovább Szólj hozzá

oroshazi elet

2007. máj 11.

Blair

írta: korbelygyorgy
Blair

A Nagy Példakép, Tony Blair l emondásáról ír blogjában Gyurcsány Ferenc. Olcsó (?) poén, de nem bírom ki: az felejti ki a méltatásból, amitől a Downing Street 10. eddigi lakója minden bizonnyal bevonul a nagy formátumú államférfiak klubjába: tudta, mikor kell távoznia.

Na most ugyebár, ha ezt meghallja időben...

 

Tovább Szólj hozzá

blair gyurcsany

2007. máj 09.

Apa, kezdődik!

írta: korbelygyorgy
Apa, kezdődik!

Felfüggesztették a munkavégzés alól az orosházi Kossuth Lajos Közoktatási Intézmény igazgatóját hétfőn. Pintér Tibor állítólag túlköltekezett. A vizsgálóbiztos 59 millió forint sorsát igyekszik feltérképezni. Május 16-án ér véget a vizsgálat, addig a mezgét K. Tóth István igazgatóhelyettes vezeti.

Tovább Szólj hozzá

oroshaza

süti beállítások módosítása