Alföldi blog

Korbely György blogja

2007. jún 08.

Témakövetés: összevonva, lefejezve

írta: korbelygyorgy
Témakövetés: összevonva, lefejezve

Mi folyik itt? (mondjuk a döbbenet a második linknek szól, az elsőről az a véleményem, ha vonni kell, hát vonjanak - megjegyzem halkan, hülyék lennének a szocik visszacsinálni az összevonást 2010-ben, valaki megcsinálta helyettük a piszkos munkát és még politikai tőkét is kovácsolnak belőle. Megjegyzem halkan, így volt ez a Bokros-csomaggal is....).

Összevonva

Lefejezve

Tovább Szólj hozzá

2007. jún 05.

Hír6

írta: korbelygyorgy
Hír6

Ahogy mondani szokás, új színnel gazdagodott a Békés megyei média, egy új online - bevallottan újság - indult útjára, békéscsabai székhellyel és itt érhető el a Hír6, Ez önmagában nem is lenne hír, ha az alapítók és szerkesztők nem egykori kollégáim lennének a Békés Megyei Napból: Bod Péter és Tamás, illetve B. Sajti Emese és ide tartozik Gál Rita értékesítő is, hiszen korábban együtt dolgoztunk a rádióban, illetve egy rövid ideig a Nap/Napló hirdetési vezetője volt.

...
Tovább Szólj hozzá

beol hir6 bekes megyei nap

2007. jún 04.

Civilek és pártkatonák

írta: korbelygyorgy
Civilek és pártkatonák

Sikerült az első számú blogbeszédtémává válnia az iskolai átalakításoknak, vagyis inkább a körülöttük kialakult hajcihőek. Politizáló és nempolitizáló bloggerek szörnyűlködnek és visítanak a röhögéstől. ( Földiek , Törköly Jocó és persze Kata, de ő persze szülőként érintett és elfogult).

Az, hogy készülődik valami, pünkösd után vált nyilvánvalóvá, amikor megjelent a Népszabadság cikke az ügyről . Tudni kell, hogy az utóbbi több mint tíz évben Orosháza mindig pozitív színben jelent meg a lapban, ilyen fejlesztés, olyan törekvések stb., előtte pedig, amikor kisgazda polgármesterünk volt, természetesen csak balhékról írtak. Most változott a felállás, nyilván ez következik (és még csodálkozunk a nyomtatott ...

Tovább Szólj hozzá

oroshaza

süti beállítások módosítása