Alföldi blog

Korbely György blogja

2007. jan 20.

A mi kis ágyszámaink

írta: korbelygyorgy
A mi kis ágyszámaink

Bár nem tudtam kimenni ma délelőtt a kórháztüntetésre, kiemelt helyre tettem a Beolon (természetesen hírértéke miatt), meg alapvetően helyesnek is tartom, hogy egy közösség eképpen is nyomatékot ad érdekeinek.
Azt viszont már kevésbé értem, hogy - leszámítva med. habil. doktor Gervaint - miért csak jobboldali személyiségek (Németh Béla, Dancsó József, Kalmár Mihály, Soós Attila) szólaltak fel. Nem azt mondom, hogy ugyanannyi szoci legyen, de a hiteles civil szféra ott lehetett volna, mert így párteseményként marad meg a köztudatban, holott egy abszolút demokratikus, helyi érdekekért kiálló megmozdulás.
Azt az árpádsávos zászlót a tartójával együtt pedig fogalmam sincs, miért nem penderítették el onnan a szervezők.

Tovább Szólj hozzá

oroshaza agyszam arpadsav

2007. jan 19.

Fodor Gábor

írta: korbelygyorgy
Fodor Gábor

Ez az! Szadeszosok, ha nem rá szavaztok, nektek annyi :) (Na jó, vannak vitatható sorok, de legalább van egy - vagyis kettő, mert ketten írták - politikus, akivel nyolcvan-kilencven százalékban egyet tudok érteni. Nagy dolog ez manapság.)

Egyébként ez a Szadesz-dolog most izgalmasabb minden másnál. Szerintem Gyurcsány elveszett népszerűségét pont az SZDSZ megszívatásával akarja visszaszerezni, ennek már vannak is jelei, például az, hogy Molnár Faltörőkos Lajossal szép csendesen visszavetet és majd a magyar betegek megmentőjeként tetszeleghet idővel.

Tovább Szólj hozzá

szdsz fodorgabor

2007. jan 18.

Három T

írta: korbelygyorgy
Három T

Céges mobilomra (T-Mobile) érkezik egy hír: Indul az SZDSZ elnöki posztjáért Fodor Gábor - ezt az Origo.hu ( T-Online ) értesülése szerint maga közölte ismerőseivel a legnagyobb közösségi portálon ( iWiW - azaz megintcsak T-Online ). Normál esetben most egy agymenés következne etikáról, szabad versenyről, sokszínű, kiegyensúlyozott tájékoztatásról, monopóliumokról. Még szerencse, az említett párt nem piacvezető, mi több, szegény a létéért küzd.

A hírnek egyébként alapvetően örülök, már előre dörzsölöm a tenyerem, milyen lesz egy galamb és héja elnökválasztási harca (feltéve, ha Kóka elindul), azaz a liberalizmus két véglete (az emberjogi kérdésekre koncentráló, illetve az ezt annyira nem figyelembe vevő brutális ...

Tovább Szólj hozzá

iwiw szdsz t mobile t online fodorgabor kokajanos

2007. jan 16.

Médiaközi átjárás

írta: korbelygyorgy
Médiaközi átjárás

Igazi médiaközi projekt van kialakulóban, vagyis a meglévő lehetőségeket most kezdjük kiaknázni a cégnél. Néhány hete a Beol csinálja a megyei hírlap Beol-oldalát ( egy kiadó vagyunk ugyanis a viszony kb. olyan mint a Népszabadság és a NOL kapcsolata, vagy még inkább a Világgazdaság és a VG.hu). Ennek a célja alapvetően, hogy a print olvasóközönség körében népszerűsítsük a portált, persze értelmes tartalommal megtöltve. Az alapkoncepciót elég nehéz volt meghatározni, végül úgy határoztunk, hogy elrugaszkodunk a tizen-huszonéves diszkópatkányoktól - sajnos a többség szerint a Beol rájuk van pozicionálva, holott valójában a teljes internethasználó populációhoz szeretnénk szólni, annál is inkább, mivel a helyi hirdetési ...

Tovább Szólj hozzá

beol bekes megyei hirlap

süti beállítások módosítása