Alföldi blog

Korbely György blogja

2008. júl 19.

Egyet hátra, egyet előre

írta: korbelygyorgy
Egyet hátra, egyet előre

Feltettem közel hétszáz képet a Picasára, illetve a Beolra is a Hegyalja Fesztiválról, az A-Team-es brigád, azaz Antalfay László, Nyári Attila és Zentai Péter munkái. Ezen a képen éppen világmegváltás készül, az Ökopolitikai Műhely két prominense, Schiffer András és Prix Gábor készül válaszolni az aktuális okosságokra és mondanom sem kell, hogy az a délceg dalia meg én vónék, tavalyhoz képest újabb kilókkal terhelten - de sebaj, majd a feszkók után lesz időm bringázni, ezzel áltatom magam hosszú évek óta.

 

Származási hely: Hegyalja Fesz...


Ugorjunk egyet előre is: itt pedig a jövő heti BalaTONE Fesztivál már nyomdába adott műsorfüzete látható:

A két fesztivál közt egy ...

Tovább Szólj hozzá

hegyalja fesztival dinnyefesztivál balatone fesztivál

2008. júl 16.

Két feszt közt

írta: korbelygyorgy
Két feszt közt

A fesztiválok fizikailag alaposan leterhelnek, mentálisan viszont mindig pluszt adnak. Persze fizikailag nem azt kell érteni, ami általában egy fesztivállakót érint: folyamatos alkoholizálás, sátorozás, éjszakai buli miatti kimerültség, hanem a fokozott adrenalintermelés: pörgés a Zöld Színpadon és a média kiszolgálása napközben, válságkezelés éjszaka - merthogy kilencedik alkalommal erre is volt példa, nem csak a helyszínen, hanem utána is.

Az egész ország értesült ugyebár arról, hogy mekkora nagy robbanás történt a feszkón, sajnos már az MTI-ben is keverik a szezont a fazonnal, az a robbanás lobbanás volt, bővebb infó itt , tényleg nem érdemes tovább ragozni a dolgot.  Az utóhatás sem semmi, például drogügybe is keverték a ...

Tovább Szólj hozzá

média mti független hírügynökség hegyalja fesztival balatone fesztivál

süti beállítások módosítása