Alföldi blog

Korbely György blogja

2009. már 26.

Breaking: a Viharsarok adhat miniszterelnököt

írta: korbelygyorgy
Breaking: a Viharsarok adhat miniszterelnököt

Patai Mihály a lehetséges új jelölt

Patai Mihály az a lehetséges új miniszterelnök-jelölt, akiről tárgyalhat az MSZP és az SZDSZ azt követően, hogy kiderült: Surányi György nem vállalja a jelölést - értesült az MTI. Nem tudni, hogy befolyásolja-e a tőzsdeelnök hivatalos jelöltté válását az, hogy idő előtt kiszivárgott a neve - hívták fel a figyelmet az egyeztetés folyamatát jól ismerő szakértők. Patai Mihály 2008 decembere óta a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) elnöke, 2006 óta pedig az UniCredit Bank Hungary Zrt. elnök-vezérigazgatója. Pénteken reggel előbb az MSZP elnöksége, majd a szabad demokraták ügyvivői testülete, azután pedig a szocialista frakció is ülésezik - tudta meg az MTI .

Patai a Wikin

 

...

Tovább Szólj hozzá

mihály kormányválság patai

2009. már 26.

Csirip, csirip

írta: korbelygyorgy
Csirip, csirip

Twitter-ügyben talán egy kicsit lassú reagálású voltam, regisztráltam ugyan én már hónapokkal ezelőtt, de nem igazán kaptam rá az ízére, azonban mostmár kezdem élvezni (de lehet, hogy csak szimplán sznob vagyok :)), például a tegnapi hosszú napomom egész termékeny voltam és rövid üzenetekkel bombáztam a virtuális világot.

Ja, és persze van már a Beolnak is Twittere, hátha nálunk is őrületté válik és mi is hatékony marketingkommunikációs eszközként használhatjuk (ezt is).

Tovább Szólj hozzá

twitter beol

2009. már 26.

Recesszióban jubilálni

írta: korbelygyorgy
Recesszióban jubilálni

Beindult a fesztiválverkli, sajnos pont a jubileumi évre - merthogy ez már a tizedik - nyomja rá a bélyegét a recesszió, ezt azonban a tisztelt vendég nem fogja érzékelni, sőt, csupa komoly külföldi fellépő lesz majd Hegyalján, szinte minden műfajban, de különösen metál és elektrofronton.

Tegnap Nyíregyházán tartottunk zöldügyi megbeszélést, ezen a vonalon is erősítünk, annál is inkább, mert gazdasági bajok idején szeretnek megfeledkezni ilyesmiről, ezért kétszeresen fontos ez a téma. Részleteket még nem nagyon tudok mondani,a fellépőkkel kapcsolatos friss infók itt találhatók a hivatalos Hegyalja-blogon és hamarosan kikerül a másik sajtóanyag is...

Tovább Szólj hozzá

hegyalja fesztival

süti beállítások módosítása