Alföldi blog

Korbely György blogja

2009. jún 04.

Csiripel a Hegyalja Fesztivál is

írta: korbelygyorgy
Csiripel a Hegyalja Fesztivál is

Egy fesztivál is csiripelhet? IGEEEN! - ezt csiripeltük elsőként a Hegyalja Fesztivál ma elindított Twitter-oldalán. Kövesd!

 

 

Tovább Szólj hozzá

twitter hegyalja fesztival

2009. jún 04.

Zöld szív

írta: korbelygyorgy
Zöld szív

Ha közel lennék, én elmennék az Élő Szívdobbanásra ... - ennyi szubjektivitást engedélyezek magamnak, már csak azért is, mert egy aktív politikus ismerősöm tegnap beszólt, miszerint "hallom, hogy az LMP körül sertepertélsz...". Erre elmondtam neki, hogy nem sertepertélek, az a véleményem, hogy a magyar közélet úgy gáz ahogy van és szükség van a változásra, mégpedig olyanra, ami nem a csendőrségen alapul, hanem a fenntarthatóságon, demokrácián, szabad emberek hálózatán, azt pedig különösen kívánatosnak tartom, hogy legyen egy zöld párt a palettán, nemzetközi példák igazolják, hogy ennek helye van a demokráciákban. Azokat az embereket, akikkel tíz éve együtt dolgozom a Hegyalja Fesztivál Zöld Sátor projektjében pedig ...

Tovább Szólj hozzá

lmp lehet mas a politika

2009. jún 02.

Erdély

írta: korbelygyorgy
Erdély

Rendkívül élménydús hosszú hétvége van mögöttünk, Erdélyben jártunk, egész pontosan Székelyföldön. Sokat vártunk ettől az utazástól, de jóval több lett, mint aminek indult.

Az úgy kezdődött, hogy Erika egy barátnője meg annak a barátnője nagyon készült a csíksomlyói búcsúra, mi pedig becsatlakoztunk. Nyögvenyelősen indult az út, rengeteg szervezést igényelt, főleg a múszakcserék miatt (szívok is júniusban rendesen), de ez már régi tapasztalat nálam, hogy amelyik buli nehezen indul, annak jó vége lesz.

Most is így történt, gyakorlatilag minden egyes perc kifogástalan volt, talán csak a programok sikerültek túl sűrűre, a lányok két nap alatt kb. egy heti néznivalót ütemeztek be és ezeket be is tartották, így ...

Tovább Szólj hozzá

románia erdély székelyföld

süti beállítások módosítása