2010. jan 28.

Hajrá Békés megye

írta: korbelygyorgy
Hajrá Békés megye

Ragyogó ötlettel állt elő az Index, szerintem most először vált kézzelfoghatóvá, hogy a közösségi média nem csak egymás bejelölgetéséről, virtuális farmok létrehozásáról, működtetéséről, egymás étrendjének megismeréséről szól, hanem kiváló mozgósító erővel is bír.

Holnap reggel indul a Megyék harca projekt, a részletekbe nem mennék bele, az eddigi tudnivalók itt érhetők el, a többi a Facebookon, a Békés megyei rajongói oldalon.

Első látásra én szívesen nyomulok ebben a játékban privátban, de ha lesz rá mód, a Beolt is megpróbáljuk bevonni (hadd ne részletezzem ennek marketinges hasznát), ha másért nem, hát egy kis viharsarki öntudatápolásért, így is arról szól minden cikk, hogy itt a legalacsonyabb a dzsídípí, meg a bér is innen megy el a legtöbb fiatal. Hát most mindenki hozzáteszi, ami a szürkeállományából kifutja, akár itthon van, akár elvándorolt és megmutatjuk a többi megyének, hogy milyen az a viharsarki virtus...

Ezt a posztot tehát tekinthetjük felhívásnak is: aki tud, vegyen részt ebben a játékban, ami persze több ennél, hiszen vélhetően az elkövetkező időszak legnagyobb webkettes akciójáról van szó.

(Egy kis gonoszkodás: nem tudtam nem találni némi párhuzamot az egykori Amőba nevű MSZP-közeli ifjúsági játék és e között, de aztán elhessegettem a dolgot, Haász János egykori kollégám, aki most Index-munkatársként a Megyék harca Békés-felelőse erre bölcsen megjegyezte: ha benne lettünk volna, most Brazíliából küldenénk az sms-eket, vagy zuschlággal együtt élveznénk a kecskeméti mikroklímát)

Szólj hozzá

index megyék harca haasz janos