Alföldi blog

Korbely György blogja

2010. feb 27.

Elöl a Tesco, hátul a Penny...

írta: korbelygyorgy
Elöl a Tesco, hátul a Penny...

A legutóbbi szavazás eredménye ez volt. Azaz e blog olvasóinak többsége a Tescóban vásárol legszívesebben, ezt követi nem sokkal lemaradva a Spar és a Lidl. A szavazás vesztese a Penny Market, ami egyébként szerény véleményem szerint nem annyival rosszabb, mint a többi, más kérdés, hogy szívesen valóban én sem megyek be valamiért, mert talán itt a legalacsonyabb az ügyfélcentrikusság.

 

Tovább Szólj hozzá

szavazás tesco lidl spar

2010. feb 22.

Egy kis gasztrobloggerkedés...

írta: korbelygyorgy
Egy kis gasztrobloggerkedés...

... de csak módjával, bár enni szeretek, minden ellenkező trenddel szemben főzni nem annyira és főleg untat a sok gasztrosznob duma (bocsánat azoktól, akik ezt szívvel-lélekkel csinálják, tegyük hozzá, nagyfiam is szakácsember...). De lényeg a lényeg: ma este szavaztam a Magyarország Kedvence játékban és íme, jelen állás szerint az alábbi eredménynél tartanak a kaják és a desszertek (halkan megsúgom a döntés legalább olyan nehéz volt, mint egy étlapot alaposan végigböngészve dönteni a vacsoráról, például én már desszertre nem is szavaztam, inkább egyéb kedvenceimet részesítettem előnyben, pedig esküszöm, édesszájú - is - vagyok...)

 

Levesek

szavazat
Újházi tyúkhúsleves 1484
Halászlé 1215
...
Tovább Szólj hozzá

gasztro kedvenc ételek

2010. feb 22.

Magyarország Nyrt. - friss jegyzetem

írta: korbelygyorgy
Magyarország Nyrt. - friss jegyzetem

Délelőtt 11-kor egy szerkesztői e-mailből tudtam meg, hogy jegyzetes vagyok, mi más inspirált volna, mint az utolsó parlamenti munkanap.

 

Magyarország Nyrt.

Magyarország
Nyrt.
Hír: Február 22-én tartotta utolsó ülését a jelenlegi Országgyűlés
Hamarosan 386-an vesztik el állásukat, az érintettek utolsó munkanapja hétfő volt. Ez hír azonban valahogy nem döbbent meg senkit, hiányzik az együttérzés és a szolidaritás, hiszen az érintett 386 munkavállalót joggal eresztik szélnek: egyrészt lejárt a szerződésük, másrészt amiért szerződtek, az nem teljesült: a cég - nevezzük Magyarországnak - gazdálkodása katasztrofális volt az elmúlt négy esztendőben, pocsék termékei nem kellenek a kutyának sem, s a munkafegyelem ...
Tovább Szólj hozzá

magyarország országgyűlés

süti beállítások módosítása