Alföldi blog

Korbely György blogja

2011. már 13.

Nagy emberek, kis kutyák

írta: korbelygyorgy
Nagy emberek, kis kutyák




Ha már bejárta a világsajtót, hogy Mark Zuckerberg magyar fajta kutyával, egy fehér pulival teszi színesebbé mindennapjait, hadd ragadjam meg az alkalmat, hogy elmantrázzam: van még itten két 11 hónapos törpe schnauzer-foxterrier keverék szuka kutya, jó tulajdonságokkal és minden jóval. Azonnal, ingyen elvihetők együtt és külön-külön is, sajnos akkora dicsőség nem jár velük, de imáinkba foglaljuk az illető nevét, ígérjük.

 

Tovább Szólj hozzá

facebook bonnie zuckerberg

2011. már 13.

A bringás szezont ezennel megnyitom

írta: korbelygyorgy
A bringás szezont ezennel megnyitom

Ezzel kis 23 és fél kilométeres túrácskával a 2011-es bringás szezont ünnepélyesen megnyitom. Nem egy nagy táv, de volt benne minden, ami egy komolyabb kerékpártúrát jellemez: brutális szembeszél, kutyatámadás (amit persze nem kell komolyan venni, két buta falusi kutya, akikre elég volt ráripakodni ahhoz, hogy behúzzák a farkukat) és persze desszertnek bunkó autósok.

Nagyon jól esett, igazi szabadságérzés, ami lehangolt, hogy az utak mentén borzasztó sok a szemét (ha már keménykedünk, kedves hatalom, jó lenne odab@szni a szemetelőknek is), továbbá szagló- és látószerveim szerint a belvizes részeken tetten érhető a közeli állattartó telepek szennyvize is.

 

 

Tovább Szólj hozzá

bringa

süti beállítások módosítása