Alföldi blog

Korbely György blogja

2011. már 20.

Rajta vagyok a csoportképen

írta: korbelygyorgy
Rajta vagyok a csoportképen

A fotóhoz kapcsolódó hír itt van , én pedig szép halkan köszönöm családomnak, barátaimnak, munkatársaimnak, twitteres követőimnak, Facebook- és iWiW-barátaimnak, bloggertársaknak és blogolvasóknak, mindenkinek...

Tovább Szólj hozzá

békés megyei hírlap beolhu

2011. már 15.

A Google és a magyar forradalom

írta: korbelygyorgy
A Google és a magyar forradalom

Újabb doodle-lal színesíti életünket az it-világ egyik legfontosabb vállalkozása, éljen március 15-e. Bízzunk benne, hogy az egy főre eső hülyedumaarány nem lesz nagyobb az elviselhetőnél, én mindenesetre tartózkodom ma az ünnepséglátogatástól, illetve az ezekről szóló tudósítások fogyasztásától. Már több mint húsz éve belül hordom a kokárdát, ha jó marad az idő, családi kirándulás a program, a célpont Póstelek, Anya és Hédi autóval, Apa pedig kerékpárral közelíti meg a helyszínt.

 

 

Frissítés 20.30 - A tervek szerint megdupláztam két nappal ezelőtti kilométereimet, kellemes futam volt. Póstelek tavasszal is remek.

Tovább Szólj hozzá

doodle googe március 15 e

2011. már 14.

Hobo és a Szarka-testvérek Kossuth-díja

írta: korbelygyorgy
Hobo és a Szarka-testvérek Kossuth-díja

Március 15-e előtt mindig borítékolható, hogy melyik hatalom mely művészeket díjazza, többnyire mindenki a közelállókat igyekszik jutalmazni. A listát még csak egyszer futottam át, de azonnal feltűnt két (három) kellemes meglepetés: Földes Hobo László Kossuth-díjat, a Ghymes-alapító Szarka Gyula és Szarka Tamás pedig megosztott Kossuth-díjat kapott.

Olyan művészekről van szó, akik eddigi megnyilvánulásaik során kerülték a direkt politikai megnyilatkozásokat, művészetük egyetemes, pártokon, érákon fölötti. Ezért egy nagy lájk a kultúrát egyébként elég nagy elánnal egyirányúsítani hajlamos konzervatív hatalomnak.

 





És nem lenne méltányos megfeledkezni a közös albumról sem...


Tovább Szólj hozzá

hobo ghymes kossuth díj

süti beállítások módosítása