Alföldi blog

Korbely György blogja

2011. ápr 01.

Léna Indiába megy

írta: korbelygyorgy
Léna Indiába megy

... mi pedig vele egészen Tornyáig, azaz a magyar-román határig. Indulás reggel nyolc órakor Orosházáról (egész pontosan fél kilenc után néhány perccel), az útvonal Kaszaper-Mezőkovácsháza-Battonya.

A dolgok jelenlegi állása szerint (márpedig reggelig semmi nem változhat, remélem) én Kaszaperen csatlakozom a társasághoz.

A tervek szerint így haladok, a visszaút még egyeztetés kérdése.

 


Léna kísérete nagyobb térképen való megjelenítése



Léna útjának részletei itt és itt , az utóbbin, Léna weboldalán biztos lesznek majd friss infók, holnap pedig ráveszem őket, hogy használják a Twittert is, persze ez útközben nem lesz valami egyszerű dolog, de a hazai webes publikációt végző szakember akár ezt is megtehetné, nyakon ...
Tovább Szólj hozzá

facebook twitter beol léna

2011. már 28.

Jegyzet a maiban

írta: korbelygyorgy
Jegyzet a maiban

... kapcsolódva a hétvégén megrendezett drámaíróversenyhez .

 

A kultúra lejött közénk

A kultúra válságáért leginkább maga a kultúra felelős, hiszen az elmúlt évtizedekben, évszázadokban túl magasra költözött, holott régen egy és ugyanaz volt a mára mostohatestvérévé vált szórakozással.

Így hát a kultúra képviselői közül azok teszik jól, akik nem a gagyi kereskedelmi tévéket, a pénzescsapokat elzáró politikát, az érdektelen piaci szereplőket okolják, hanem ötleteket gyártanak, s azokat meg is valósítják. Kiváló példa erre a mostani békéscsabai hétvége. Közel két évtizede egy kiváló elme, Siposhegyi Péter megelőzve korát kitalálta a színházi valóságshow-t, melyben a művek témáját a valóságból (a ...

Tovább Szólj hozzá

színház kiss ottó karafiath orsolya békés megyei hírlap

süti beállítások módosítása