Alföldi blog

Korbely György blogja

2011. dec 30.

No, ki legyen a hét embere?

írta: korbelygyorgy
No, ki legyen a hét embere?

Indul a hét embere-szavazás!

Évek óta jó kis móka, a Hírlap és a Beol együtt csinálja: azokra a személyiségekre lehet szavazni, akik év közben a hét emberei voltak és ennek jegyében interjú készült velük.

Én az idén négyet csináltam (ahhoz képest, hogy nem újságíró vagyok, jó arány, mert van olyan kolléga, aki ennyit sem), s többnyire az én választásom volt, vagy - ez a hiúság helye - hozzám ragaszkodtak az alanyok. 

Szóval az én embereim a listáról: BMZ, Fodor Józsi (Fodi), Kara Misa, Korcsok Zoli. Végignézve rajtuk kicsit jellemző rám, milyen embereket találok meg és találnak meg engem: lényegében rájuk is igaz, hogy igazán felnőni egyiküknek sem sikerült, s saját területükön jó értelemben ...

Tovább Szólj hozzá

beol az év embere békés megyei hírlap a hét embere

2011. dec 29.

No, ez egy komoly kulcsmondat...

írta: korbelygyorgy
No, ez egy komoly kulcsmondat...

Interjú három leköszönt online főszerkesztővel (Kreatív)

.” Miért nem szorongatták meg igazán az elmúlt tíz évben az Origót és az Indexet? Weyer szerint „az okok között biztosan szerepel, hogy a nagy médiacégek sokáig megpróbálták bebeszélni maguknak és a környezetüknek is, hogy az internet nem fontos. Amikor pedig elkezdtek foglalkozni vele, gőgösen tették, mintha a korábbi sikereik automatikusan sikerhez kellett volna, hogy vezessenek itt is. Üzletiesebben szólva: nem tudták beilleszteni az online-t a vállalati kultúrájukba, és rendre a régi modellek mellett döntöttek, amikor a régi és az új gyakran konfliktusba került.”

Tovább Szólj hozzá

index origo weyer balázs uj péter nádori péter

süti beállítások módosítása