Alföldi blog

Korbely György blogja

2013. nov 10.

Kevesen szavaztak, lenyomta az LMP a Jobbikot

írta: korbelygyorgy
Kevesen szavaztak, lenyomta az LMP a Jobbikot

idokozi_1384118297.jpg_571x283

Senki nem döbbent meg ma este, a világ legunalmasabb időközi választása volt ez, ami arról híresült el, hogy a baloldali összefogás jelöltje el sem indulhatott egy adminisztrációs baki miatt.

A kialakult helyzetből láthatóan alig tudott profitálni az LMP, a 20 százalékos adatok alapján úgy tűnik, a baloldali szavazótábor otthon maradt. Arra mindenesetre elég volt a 13,37 százalék, hogy nem sokkal ugyan, de a Jobbik lemaradt az LMP-től, ezáltal a negyedik lett, pedig maga Vona Gábor is kampányolt neki a héten.

A helyi polgárok hála az égnek nem sokat érzékeltek a kampányból, mintegy ellenpólusa volt a bajai őrületnek, se egy megfigyelés, se egy hamis videó, se egy főszerkesztőbukta - és ez így van jól.

Egy kis jelmagyarázat ...

Tovább Szólj hozzá

jobbik békéscsaba lmp időközi választás

2013. nov 09.

Kishantos friss

írta: korbelygyorgy
Kishantos friss

Köszönjük, hogy csatlakoztál a Szövetség Kishantosért mozgalomhoz! Minden támogatás kincset ér a jelenlegi helyzetben. ( Friss infók a Facebookon .)

Kishantost tegnap megvédtük, a harcnak azonban még távolról sincs vége. Szükségünk van további emberekre a helyszínen, hogy megvédhessük Kishantos értékeit.  Kérünk, hogy csatlakozz a riadólánchoz, és gyere el Kishantosra.  Ha jövő vasárnapig lenne egy-két olyan nap, amikor be tudsz állni, akkor kérünk, hogy írj levelet a  riadolanc@kishantosert.hu  e-mail címre.

Kérünk, hogy az alábbi adatokat feltétlenül add meg:

  • telefonos elérhetőség;
  • a leérkezés és a hazamenetel várható ideje;
  • autóval tudsz-e jönni, vagy becsatlakoznál egy autóba.


A legnagyobb segítség, ha ...

Tovább Szólj hozzá

kishantos

süti beállítások módosítása