Alföldi blog

Korbely György blogja

2017. júl 16.

Elkaptuk a Soros-ügynököt, nézzék, az égből jön

írta: korbelygyorgy
Elkaptuk a Soros-ügynököt, nézzék, az égből jön

Családi bringázás közben tűnt fel ma délután Zell im Wiesental és Schönau között az égi jelenség, legalább 5-6 siklóernyős gyakorlatozott és nagy szerencsénkre éppen mellettünk szálltak le.

Levideózni viszont csak ezt az egyet sikerült. 

A címadásért viszont elnézést azoktól, akik nagyon unják már a témát. Nem vagyok az a típus, akinek mindenről "az" jut az eszébe, viszont nem tudtam nem gondolni a Halló, halló című angol sorozatra, mely a második világháborús francia ellenállásról szól, és hát beugrott A tanú is, hiszen a nemzetközi helyzet fokozódik.

  

Tovább Szólj hozzá

soros györgy siklóernyő a tanú

2017. júl 14.

Tök jófej kezdeményezés: berlini művésznő a kamarási dinnyeföldön

írta: korbelygyorgy
Tök jófej kezdeményezés: berlini művésznő a kamarási dinnyeföldön

A címben jelzett tök természetesen nem a dinnyére vonatkozik, hanem az ötlet tökéletességére. Most jött e-mailen, élő link híján itt osztom. Remélem, a dolog tényleg őszinte projekt, nem része senki kampányának, s ha már így van, ténylegesen bemutatja a dél-békési valóságot.

Rendkívüli kezdeményezést indít júliusban Magyarországon Antje Schiffers berlini képzőművész és Erdődi Katalin kurátor. A tervek szerint három gazdával töltenek egy-hetet, és a német alkotó ezalatt egy-egy tájképet fest nekik a gazdaságukról. Cserébe arra kéri vendéglátóit, hogy meséljenek, illetve forgassanak egy kisfilmet a mindennapos munkájukról és életükről, amit a festménnyel együtt januárban a budapesti Ludwig Múzeumban is bemutatnak ...

Tovább Szólj hozzá

berlin dinnye antje schiffers dél-békés

süti beállítások módosítása