Alföldi blog

Korbely György blogja

2021. júl 26.

Podcast télen, nyáron, munkában és kutyával - háttér és ajánló

írta: korbelygyorgy
Podcast télen, nyáron, munkában és kutyával - háttér és ajánló

Forrás: https://raidboxes.io

Nagy örömmel látom, pontosabban hallom, hallgatom, hogy a podcastok egyre népszerűbbek, mi több, már én is a bőség zavarával küzdök, pedig nekem elég nagy a kapacitásom, hiszen munka, bringázás, kutyasétáltatás és sok minden más közben tudok podcastokat hallgatni. 

Most csak a magyar nyelvű tartalmakat veszem számba, aki valamilyen kitekintésre vágyik, bátran írjon be kulcsszavakat használt podcastalkalmazásába, vagy éppen a Spotify keresőjébe. A poszt, ahogy mondani szokás, a teljesség igénye nélkül próbál meg kiemelni a szerző számára fontos és érdekes podcastokat.

Kezdetben vala a Heti Meteor, mely minden magyar nyelvű podcast alapja: Sasvári József (Angelday) és Fejes Balázs (FB2) kezdték ...

Tovább Szólj hozzá

2021. júl 24.

Lenge 17 éves lányok a KESMA portáljain

írta: korbelygyorgy
Lenge 17 éves lányok a KESMA portáljain

Fotó: Media1.hu

Másfél évtizede léptem be a Beol.hu szerkesztői közé, egész pontosan projektvezetőként intézgettem szeretett portálunk dolgait egészen 2014 elejéig, azaz nyolc évig.

Nem a megemlékezés, illetve a félig kerek dátum miatt jutott ez eszembe, hanem a drága hazánkban folyó "gyermekvédelmi" őrület miatt. A Média 1 vette észre, hogy a Mérték Médiaelemző Műhely ma kiposztolta, hogy a Kesma-lapokon folyó szépségversenyen 18 év alatti lányok is részt vesznek.

Jelentem, ez nem újdonság, a mi időnkben is így volt ez, elég vicces, hogy az akkori 17 éves lányok ma már 32 éves hölgyek, lassan szembesülve vele, hogy az ő lányaik is feltűnhetnek az illetékes megyei portálon, illetve mostmár az egész országban.

Én már ...

Tovább Szólj hozzá

békés megye beol.hu kesma

süti beállítások módosítása