2004. jún 07.

írta: korbelygyorgy

Azért ez is vetekszik egy-két jóféle kisgazda baromsággal az ántivilágból...

Néhány héttel ezelőtt dr. Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke részt vett Köröstarcsán, a helyi szennyvízelvezető-rendszer ünnepélyes átadásán. Ezen a rendezvény a házelnökasszony találkozott Torma László bácsival, aki egy igen régi kerékpárral érkezett az ünnepségre. Szili Katalin Torma bácsival beszélgetve végül ígéretet tett arra, hogy hamarosan egy új kerékpárral ajándékozza meg az idős bácsit.
A vadonatúj biciklit - dr. Szili Katalin házelnök nevében - június 8-án (kedd) délelőtt 9 órakor Varga Zoltán, a Békés Megyei Képviselő-testület elnöke adja át Torma Lászlónak Köröstarcsán a Szabó Károly utca 22. szám alatt. Emellett a megyegyűlés elnöke kézbesíti Torma bácsinak Szili Katalin személyes hangú levelét is.
Az eseményre várjuk szerkesztőségeik munkatársait!

Jut eszembe, holnap Lendvai Ildikó jön Orosházára. Kedves Ildikó, ha olvassa: hozzon nekem is egy új bicajt, egy király laptopot, egy olyan mobilt, ami kéziszámítógép is egyben. Ja, és a lakáshitel is *...rrrva sok egy hónapban, abból is befizethetne néhány havi részletet. Arról nem is beszélve, hogy az Uno már tizenegy éves...

Szólj hozzá