2006. ápr 15.

Két kisváros között, félúton

írta: korbelygyorgy
Két kisváros között, félúton

Szóval gyorsan eltelt a "multizsoldban" töltött első két hét, ismerkedem új munkámmal, ami egy teljesen megváltozott életformát jelent elsősorban, hiszen hétkor már kocsiban ülök, aztán Békéscsabán építgetem az online kultúrát a Munkácsy utcában, egykori konkurensünk bázisán.  Persze a konkurenciaharc akkor sem volt komoly, legalábbis a "legénység" részéről, míg a főnökök, tulajok marták egymást, addig az alsóbb szinteket inkább kollegalitás jellemezte, illetve hát egy egészséges verseny, de hadd mondjam a közhelyt: így járt jobban az olvasó.
Szóval alapjában nem tapasztaltam ellenérzést személyemmel kapcsolatban, egy-két rosszízű beszólásról tudok, de nem érdekel, nyilván ez pont egy-két okkal több, hogy végezzek minőségi munkát.
Általában korábbi munkámról sem írtam túl sokat, most sem szeretnék átmenni munkahelyi blogba, ráadásul itt azonnal látszik a munkám, legalábbis annak gyümölcse. Néhány változás már a jövő héten lesz: például két online interjú megyei főpolitikusokkal, illetve a közeli jövőben tervezzük a szerkesztőség blog beindítását.
Szólj hozzá