2006. okt 14.

Fortuna esete a teszkógazdaságos cipőpasztával

írta: korbelygyorgy
Fortuna esete a teszkógazdaságos cipőpasztával

Egyszerre vagyok a szerencse fia és szerencsétlen flótás, legalábbis a mai nap mérlege ez. A nap teljesen jól indult, családi kiruccanás a fogyasztó társadalom legnagyobb dicsősérére, irány a tegnap megnyílt helyi teszkó (13-án sikerült megnyitni szeptember 20-ához képest - egy újabb rejtély, majd egyszer valaki kibogozza vagy éppen Hardy Mihály új kommunikációs igazgató lekommunikálja). Ez még így önmagában nem lenne érdekes, azonban került a kosarunkba egy teszkógazdaságos cipőtisztító paszta, mivel a meglévő még valamelyik dobozban pihen.

Egyszerre vagyok a szerencse fia és szerencsétlen flótás, legalábbis a mai nap mérlege ez. A nap teljesen jól indult, családi kiruccanás a fogyasztó társadalom legnagyobb dicsősérére, irány a tegnap megnyílt helyi teszkó (13-án sikerült megnyitni szeptember 20-ához képest - egy újabb rejtély, majd egyszer valaki kibogozza vagy éppen Hardy Mihály új kommunikációs igazgató lekommunikálja). Ez még így önmagában nem lenne érdekes, azonban került a kosarunkba egy teszkógazdaságos cipőtisztító paszta, mivel a meglévő még valamelyik dobozban pihen. Este Frankó Fesztivál, ami persze számomra teljesen érdektelen Nótár Mary-stől, Bódi Csabistól meg még ki tudja, miféle jóarcok léptek ott fel, tiszta Fásy Mulató, azonban volt egy protokoll rész, melyen illett megjelenni, mint médiapartner, különben is, a szervező Frankó Attila egy szimpatikus, agilis fazon, szinte irodaszomszédok vagyunk és tényleg többször meghívott bennünket.

Indulás előtt a házbéli fúrás-faragás miatt porossá lett cipőim közül egyet megpróbálnék rendbetenni, erre csatt: nagyot fröccsen a nyomorult teszkógazdaságos flakon és beterít feketével, egyik ingemnek annyi, a zakóból talán kijön, persze mindezt pánik követi, hiszen késésben vagyok... Az este azonban kárpótolt, mert gyakorlatilag a fődíjat nyertem el a tombolán az üzletember-találkozón: elhoztam a Pallasz áruház 20 ezer forintos vásárlási utalványát, na most a Pallasz pedig a BÁÉV építőanyag-keresedelmi cége, úgyhogy telitalálat a nyeremény - annál is inkább, mert éppen ma hagytunk ott is töb tízezer forintot...

Szóval nyerő szériában vagyok mostanában, talán egy lottót is meg kellene kockáztatnom?...

Szólj hozzá

beol teszko hazfelujitas