Alföldi blog

Korbely György blogja

2006. ápr 09.

Választás Online

írta: korbelygyorgy
Választás Online

Választási "gonzó" a Beol.hu -n.
Tovább Szólj hozzá

2006. ápr 06.

A vita folytatódik

írta: korbelygyorgy
A vita folytatódik

A forma csak első hallásra volt riasztó, végignézve a szópárbajt nem bizonyult olyan rossznak a behatároltság. Annál is inkább, mivel egy kezemen meg tudom számolni, hány olyan riporter van, aki hitelesen le tudta volna vezetni a beszélgetést, séróból, és főleg egyik oldal sem kérdőjelezi meg a pártatlanságát. A vita tartalmáról pedig azt gondolom, amit az elemzők zöme: első látására valóban Gyurcsány nyert, azonban azt is tudjuk, hogy Orbán sem egy idióta, tehát célja lehetett ezzel a visszafogottsággal, látszólagos szorult helyzettel (más kérdés, hogy majd bejön-e ez a választásokon). Gyurcsány a blogján egyébként magyarázatot próbál adni offenzív fellépésére: Nem kvaterkázni jöttünk össze .
Nem kizárt, hogy a ma esti vita ...

Tovább Szólj hozzá

2006. ápr 04.

Új vizeken

írta: korbelygyorgy
Új vizeken

Nem volt különösebben titok, amúgy is kiszivárgott elég széles körben, jómagam azonban hallgattam róla egy kicsit babonából, illetve korrektségből:áprilistól új munkahelyen dolgozom, a Beol.hu szerkesztőjeként ténykedem e héttől. A korrektség a volt főnökeimre vonatkozik, ugyanis azt szerettem volna, ha tőlem hallják elsőként, viszont amíg bármilyen bizonytalansági tényező hárult elénk, értelmetlen lett volna beharangozni a dolgot.
A Beol.hu az Axel Springer Budapest első vidéki portálja, mintegy másfél éve működik, alapítója és jelenlegi vezetője, Vandlik János barátom a majdani lapcsalád kiépítésén fáradozik a továbbiakban, az én dolgom pedig az lesz, hogy folytassam helyben a megkezdett folyamatot. A terep nem idegen ...
Tovább Szólj hozzá

süti beállítások módosítása