2006. ápr 04.

Új vizeken

írta: korbelygyorgy
Új vizeken

Nem volt különösebben titok, amúgy is kiszivárgott elég széles körben, jómagam azonban hallgattam róla egy kicsit babonából, illetve korrektségből:áprilistól új munkahelyen dolgozom, a Beol.hu szerkesztőjeként ténykedem e héttől. A korrektség a volt főnökeimre vonatkozik, ugyanis azt szerettem volna, ha tőlem hallják elsőként, viszont amíg bármilyen bizonytalansági tényező hárult elénk, értelmetlen lett volna beharangozni a dolgot.
A Beol.hu az Axel Springer Budapest első vidéki portálja, mintegy másfél éve működik, alapítója és jelenlegi vezetője, Vandlik János barátom a majdani lapcsalád kiépítésén fáradozik a továbbiakban, az én dolgom pedig az lesz, hogy folytassam helyben a megkezdett folyamatot. A terep nem idegen számomra, hiszen szinte a kezdetektől dolgozom be külsősként, ez a feladat azonban teljesen más. Annak ellenére is, hogy az elmúlt nyolc-kilenc évben számos hasonló jellegű dolgot csináltam: Viharsarok Online, informatikai rovat a Békés Megyei Napban, IT-témájú rádióműsor. Most azonban minden feltétele adott az alkotó munkának: multinacionális háttér, megfelelő munkakörülmények, tisztességes díjazás.
Mai első munkanapom után még korai lenne bármit is mondani,  különben is, új fiú ne pattogjon. Arra azonban mindenkit vadul biztatok, hogy kattingasson sűrűn a Beol.hu-ra, hadd szaporodjanak a találatok. :)
Szólj hozzá