Alföldi blog

Korbely György blogja

2007. már 18.

Március idusa

írta: korbelygyorgy
Március idusa

Március 15-e nem igényel különösebb kommentálást, igazából egy lehetőség, hogy mindenki kifaroljon a kialakult exlex helyzetből. A rendőrség szakszerű volt, így talán feledtetni tudja az október 23-ai túlkapásokat (persze ezt feledtetni nem lehet, az eset szakmai és politikai konzekvenciáit le kell vonni), a Fidesz a 200 ezres békés demonstrációval és a kormányelkergetés népszavazáshoz kötésével immár nem mosható össze a randalírozókkal. A kormány pedig fellélegezhet: az elégedetlenség bár nagy az országban, de szó sincs tömegakaratról és mindenféle forradalmi akaratról - ha így lenne, akkor vidéken is történtek volna nagy demonstrációk.

Mi több: kordonbontás is lesz, a kormány tehát demilitarizálni igyekszik a kialakult ...

Tovább Szólj hozzá

marcius15

2007. már 15.

A szobablogger jelenti...

írta: korbelygyorgy
A szobablogger jelenti...

Szobablogger, illetve szobaszerkesztő vagyok ma este: figyelem a tévét és a netes hírforrásokat és a fontosabbakat teszem ki a Beolra, persze az AS Network is szállítja friss infókat és lesznek képek is reményeim szerint.

Meglepően a TV2 a legfrissebb, bár vannak technikai bakik, de ez szól szinte folyamatosan. Na, megyek is vissza kedvenc idiótáimhoz, vélemény majd később.

Update: közben hírtévére váltottam, a TV2 inkább DiCapriót választotta...

Tovább Szólj hozzá

15 marcius elkurtuk

2007. már 13.

Az autórongálók legifjabb nemzedéke

írta: korbelygyorgy
Az autórongálók legifjabb nemzedéke

Tovább Szólj hozzá

2007. már 12.

Válságkommunikáció

írta: korbelygyorgy
Válságkommunikáció

Fel nem foghatom, hogy Danks Emesét miért paterolták ki a Miniszterelnöki Hivatalból, szerintem nála alkalmasabb kormányszóvivőt nehezen találtak volna. A reformnak nevezett akármit éppen egy ilyen kemény nővel lehetett volna levezényelni, hiszen láthatóan mestere a válságkommunikációnak. Helyette ugyebár ismét egy bulvárjelenség, még hogyha Demcsák Zsuzsa pedigréje jobb, mint egy átlag tévés macának. Olcsó macsó poén lenne: hát igen, a mellékelt ábra szerinti alakítás D. E. életéből kimaradt, talán ez a baj?

Van itten egy blogbejegyzés is, amiért lehet, hogy be sem kell mennie április másodikán a kormányszóvivőnek, mert folyamatosan a képébe dörgölik majd: "Találkoztam itt Bélukával, akinek a ruháit hetente egyszer ...

Tovább Szólj hozzá

marketing gyurcsany demcsak

2007. már 12.

Hulladékország

írta: korbelygyorgy
Hulladékország

Csodálkoztam volna, ha mi nem kapunk a német import szemétből.
Ma derült ki, hogy egy Okány nevű kis falu szeméttelepét szórták meg a kedves kis áruval a 21. századi gyarmatosítás jegyében. Az egészről keveset tudunk, viszont az jól látszik, hogy a helyzet hasonlatos a kolumbiai drogvidékeken élő parasztok kiszolgáltatottságához: nem helyes, ami a környezetükben folyik, de hát ebből élnek. Így lehettek vele az okányiak is: kizárt dolog, hogy nem volt gyanús nekik, hogy a falu határában a híradóban több ezerszer bemutatott képek elevenednek meg (mármint hatalmas szemétbálák), mindenki hallgatott, hiszen a szeméttelep harminc embernek ad munkát, ha bukta van, az ő megélhetésük is elvész.
Tovább Szólj hozzá

importszemet

süti beállítások módosítása