Alföldi blog

Korbely György blogja

2007. már 23.

A retró jegyében...

írta: korbelygyorgy
A retró jegyében...

Az ifjú KISZ Péter, hozzá egy érdekes írás az Origón. Egy fontos kiemelés a benne nyilatkozó Schiffer Andrástól: "Másként néztek a KISZ-re és más-más személyes stratégiával vágtak neki az életnek a felbomlás után is" - mondja az ügyvéd, ugyanakkor hozzáteszi: "Ennek ellenére, utólag és messziről tekintve a folyamatokra, a jobboldali összesküvés-elméleteknek - sajnos - van valóságalapjuk."

 

 

 

 

 

 

 

 

Tovább Szólj hozzá

2007. már 22.

Vége van vagy most jön a java

írta: korbelygyorgy
Vége van vagy most jön a java

Részben véget ért a hét, de más megközelítésből: most kezdődik. Reggel még dolgozom néhány órát, aztán kollégámmal együtt irány Budapest, a cégünk központjában egy tréningen veszünk részt. Aztán viharos gyorsasággal haza, itthon ugyebár bloggertalálkozó, ahol nagy valószínűséggel nem leszek topon, holott most a hóhért akasztják: nem én kérdezek, hanem engem kérdeznek. Még jó, hogy ez a téma talán olyan, amiről órákat, napokig tudok beszélni, ha kell, megállás nélkül, de megígérem, nem telepszem rá a rendezvényre :)
Tovább Szólj hozzá

blog beol

2007. már 20.

Blogkisváros

írta: korbelygyorgy
Blogkisváros

Orosházán a jelek szerint intézményesült a blog, mint önkifejezési forma, hiszen azon túl, hogy a polgármester is blogol, illetve a városi könyvtár két bloggal is megörvendezteti a világháló közönségét ( ezzel és ezzel ), most bloggertalálkozó is szerveződik .

 

Bloggertalálkozó Orosházán
Az Internet Fiesta elnevezésű sorozat keretében egyedülálló rendezvényre várja az érdeklődőket az orosházi Justh Zsigmond Könyvtár: bloggertalálkozóra várják a webnaplóírókat és mindazokat, akiket érdekel ez az új kommunikációs forma.


A helyszín nem véletlen: Orosházán viszonylag sokan vezetnek blogot, s ezek látogatottsága magasnak mondható. Például a szervező intézmény is, melynek kollektív blogja népszerű olvasmány a ...
Tovább Szólj hozzá

blog oroshaza

süti beállítások módosítása