Alföldi blog

Korbely György blogja

2007. júl 15.

Vissza a városba

írta: korbelygyorgy
Vissza a városba

... és megint itthon - hiába volt laptop meg mobilinternet, talán még idő is lett volna odavetni valamit, de nem jött össze a napi bejelentkezés. Szerencsére azért nem maradt senki hírek nélkül, mert például itt a Freeblogon a Fesztblog azért Hegyaljáról is beszámol. Bár még nem néztem szét alaposan, azt tudom, hogy a mainstream média is kiemelten foglalkozott velünk, köszönhetően elsősorban annak a demonstrációnak, melyet helyi környezetvédők szerveztek a hatalmas kamionforgalom elleni tiltakozás jegyében. Szerénységem például látszott egy kicsit az RTL szerda esti híradójában - sajnos nincs meg a videó -, amint bringával tekerek én is a világörökségért - még inkább a fesztivál ismertségéért :)

...
Tovább Szólj hozzá

hegyalja fesztival

2007. júl 10.

Hegyalján

írta: korbelygyorgy
Hegyalján

Jó nagy esővel kezdődött az idei Hegyalja, persze ez nem igaz, mert csak holnap kezdődik, s azt is csak nulladik napnak hívják. Néhány órája érkeztem, rendezkedem, belaktam a szállásom, ami egyben információs bázis is a szükséges eszközökkel: laptop, két mobil, mobilkártya, ilyesmi és persze még fontosabb kellékek: pálinka, sör :)

 

Nagyon sokan vannak máris, de ez néhány éve így szokás: már hétfőn, kedden elfoglalják helyeiket, jól elvannak egymás közt, kutyát nem érdekli, hogy még nincs zene, a színpadokat még ácsolják mindenhol. Alul: kilátás a szállásom ablakából. Egyelőre csak telefonnal, de hoztam fényképezőgépet is - mi több, a keróm is itt van. (És a rács persze nem rács, hanem szúnyogháló...)

 

...

Tovább Szólj hozzá

hegyalja fesztival

süti beállítások módosítása