Alföldi blog

Korbely György blogja

2007. jan 26.

23 pont és egy pdf

írta: korbelygyorgy
23 pont és egy pdf

Ha nincs jobb dolga, olvasson Gyurcsány-tanulmányt pdf-ben!Elkúrtuk, intellektuálisan!
Tovább Szólj hozzá

gyurcsany elkurtuk

2007. jan 24.

Beolvastam

írta: korbelygyorgy
Beolvastam

Nemigen írtam még három napig egy publicisztikát, hát most ez történt - végülis hétfőn este a 99 százalékát megírtam, azonban nem találtam megfelelő lezárást. Ma délután összeszorítottam a fogaimat és kikínlódtam magamból ezt, ami most került fel a beolvashow-ra. A téma a Szadesz, azt próbáltam összefoglalni, amiről már itt is agyalgattam.

Fodor Gábor az iWiW-en közölte elsőként, hogy elindul az SZDSZ elnöki posztjáért. Igazi 21. századi hír, naná, hogy minden fiatalos dolgot be kell vetni a közfigyelemért. Hol vannak már azok az idők, amikor sajtótájékoztatókat hívtak össze, az asztalon pogácsa és ásványvíz, az asztalfőn ülő jóember elhadarta mondanivalóját, esetleg egy-két összekacsintós belső infót is ...

Tovább Szólj hozzá

szdsz

2007. jan 24.

Madárinfluenza

írta: korbelygyorgy
Madárinfluenza

Most reggel esett le nekem, hogy karnyújtásnyira vagyunk a legfrissebb madárinfluenza-hullám helyétől, Lapistótól. Ez a kicsi település - vagy inkább tanyaközpont - nem sokkal Nagymágocs után található, például nagyon sokszor bringáztunk erre, legutóbb Léna érkezésekor találkoztam itt a fogadóbrigáddal. Ismét egy globalizációs tanulság: ami eddig félig-meddig közömbös napihír volt Kínából, Malajziából, a Fülöp-szigetekről, most abszolút kézzelfogható valóság. Nem is nekem, nekünk igazán, hanem azoknak az embereknek, akiknek lemészárolják a szárnyasait.
Tovább Szólj hozzá

madarinfluenza

süti beállítások módosítása