Alföldi blog

Korbely György blogja

2008. már 23.

Vass Albert elhatárolódik

írta: korbelygyorgy
Vass Albert elhatárolódik

Van annak valami bája, hogy Vass Albert elhatárolódik az SZDSZ-től :) 

Vass Albertnek, Gulács független polgármesterének "fogalma sincs" arról, hogy az SZDSZ-ben párttagként tartják-e nyilván, de saját állítása szerint nincs és az elmúlt években nem is volt "párttagszerű" kapcsolata sem az SZDSZ-szel, sem más pártokkal.

Tovább Szólj hozzá

szdsz

2008. már 23.

Szakadt demokraták

írta: korbelygyorgy
Szakadt demokraták

Az SZDSZ önmaga paródiája - ezt mondta Fodor Gábor az utóbbi időben kialakult hajcihőről és milyen igaza van. Aki majd egyszer foglalkozni akar a magyar közélet ezen hülye éveivel, az mentse le az utóbbi hetek SZDSZ-témájú cikkeit , mert valójában most szűnik meg a párt, még hogyha ilyen nevű képződmény létezik is tovább, az biztos, hogy nem jut be a parlamentbe, illetve annyi befolyása sem lesz, hogy akár egy Aspirinről is kíváncsi legyen bárki is a véleményére.

Végülis Orbán Viktor jóslata érvényesül megint, csak nem úgy, ahogy sokan gondolták. A népszavazás eredménye nem azzal járt, hogy a kormány fogja a kalapját és távozik, hanem olyan bizonytalanság alakul ki mindkét kormánypártban, ami megalapozza az ellenzék könnyed ...
Tovább Szólj hozzá

szdsz fodor gábor népszavazás kormany orban

2008. már 21.

Jelentés a tisztújításról

írta: korbelygyorgy
Jelentés a tisztújításról

Átfutottam az SZDSZ tavalyi küldöttgyűléséről szóló jegyzőkönyvet, ami egyébként a párt honlapjáról tölthető le . Hát én nem vagyok egy nagy jegyzőkönyvkészítő, meg Office-bajnok, de azért ez első látásra is elég igénytelen fércmunka, elütésekkel és helyesírási hibákkal. Például írásjel után nincs szóköz több helyen, meg hát mióta írjuk nagy M-mel azt, hogy BAZ megyei? Úgy tűnik, már a szürkeállományos imázs is a múlté.

Tavaly itt a blogon elég alaposan nyomon követtem mind a kampányt, mind a választást, már azonban megmondom őszintén, nem érdekel sem az, hogy lesz-e választás, sem az, hogy mi lesz a vége. No, nem mondom, hogy egy Fodor Gáboros fordulat nem tenne jót a Szadesznak...
Tovább Szólj hozzá

szdsz fodorgabor kokajanos

2008. már 20.

Adósság, tanács

írta: korbelygyorgy
Adósság, tanács

Ezek nagyon durva számok, nagyon nagy Mekk Elekekre lett itten bízva minden... 

Járai, Parragh és Fábry Sándor civil kezdeményezése
Járai Zsigmond volt jegybank-elnök kezdeményezésére első alkalommal ült össze, megkezdve munkáját az "Adósságtanács" elnevezésű civil kezdeményezés, az első rendezvényen neves közgazdászok, gazdaságkutatók, ismert újságírók és tudósok vettek részt.

Tovább Szólj hozzá

államadósság

2008. már 18.

Az első 2008-as közlemény

írta: korbelygyorgy
Az első 2008-as közlemény

Született zöldek – az idén is a környezetvédelem jegyében telik a Hegyalja Fesztivál

A világörökség szelleme, nemes borok, kiváló muzsika, remek közösség, környezetvédelem - ezek a legfőbb jellemzői a Hegyalja Fesztiválnak, mely valódi márka lett rövid időn belül a hazai és közép-kelet-európai fesztiválpiacon. Az idén már kilencedszer várja a visszatérő és az új hegyaljásokat a legnagyobb vidéki fesztivál július 9-e és 13-a között, kilenc zenei színpadon több mint kétszáz produkcióval.

A hazai és külföldi fellépők -még nem végleges- névsora 2008-ban is rendkívül impozáns: Juliette & The Licks, 69 Eyes, N.O.H.A, Caliban, illetve a Future Prophecies. Juliette Lewis-t nem kell bemutatni, hiszen olyan filmekben alakított ...
Tovább Szólj hozzá

hegyalja fesztival

süti beállítások módosítása